romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

6 yıllık emekçi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan delaloy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 367

delaloy

Level 2
Üye
Konular
16
Online süresi
1h 54m
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
85
MmoLira
33
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar oyuna 08 yılında başladım ilk arkadaşımla ortak char açmıştık ve baya zorlana zorlana emek gücüyle 34 levele getirmiştik ve oyunun kurallarını hiç bilmiyorduk çarımızı serbeste amıştık ve önümüze gelene dalıyorduk :) ozamanlar hile ve para hilesi yoktu belki hile vardır ama çok çok nadir ama para hilesi hiç hiç yoktu neyse çarımız zalim olmuştu bize dalanlara bizde "Lütfen öldürme, lütfen annenı seviyosan öldürme babanı seviyosan öldürme" diyorduk ve anneni yazınca **** çıkıyordu işte karşıdaki kişilerde ss almı ve çarımız 2041 yılına kadar ban yedi ailevi hakaretten neyse biz baya üzüldük falan birdaha nasıl yapıcaz bunu diye sonra ben kendime ait çar açtım sadece kendim kastım 41 levele kadar kilikyada kasmıştım ilk dolunay kılıcımı onda düşürmüştüm ve +3 e basarken yanmıştı ve geceleri hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum neyse bu çarda ban yedi ozaman hileyi bulmuştum ve multihack vardı multihack kullanırken ss almışlar ban yedi yeniden çar açtım kilikyada son çarımda 65 levele kadar kasmıştım 200 tl para harcamıştım arkadaşımla ortak ve sonra 8.sınıfın sonlarına geldik ben başka bir şehire tatile gittim oradada internet olmadığından metin2 oynayamamıştım ve oyundan soğumuştum ve bıraktım bende içindeki itemleri aldım ve 55 tl ye sattım 2 yıl önce böyle bir son oldu benim için sonra Pvp ye başladım m2-tr diye sabaha kadar oynuyordum çok zevkliydi onuda bıraktım şimdi yeniden başlamak istiyorum ama şuanki metin2 yi gördüm çok farklı olmuş eskisi gibi değil farklı farklı bölgeler var Silkroada benzemiş eğer yardım edecek arkadaş varsa yardımlarınızı bekliyorum :o

hayırlısı

ben +8 doluyu yaktım +9 basarken :D

Hayatında Başarılar.

sadece zaman kaybı desenee

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri