- Konular
- 141
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar, ben daha önce pvp server kurmamış biri olarak size sorular sorucam, şuan sağlam, hile-bug çalışmayan bir server kurmak istesem aylık maliyeti ne olur bana? 300 online kaldırabilecek kapasitede bi server düşünürsek yani, 4 ch olur doğal olarak, güvenli bi site, güvenli bi sunucu fiyatı söylerseniz sevinirim.
Açmak istediğim server hakkında size bilgi vermek istiyorum biraz, sonuna kadar okuyun lütfen, diğer serverlardan farklı düşünüyorum.
---ÖZELLİKLER---
Lv 1 başlangıç
Lv 99 bitiş
Statü 90 sınır
Orjinal skiller (6.skiller yok)
BK'lar metinlerden 1'er adet düşecek
Metinlerin respawn süreleri azaltılacak (Daha çabuk doğacak)
Efsun nesneleri oyun içinde elde edilemeyecek, nesne markette tl ile satılacak (amaç para kazanmak değil aşağıda açıklıycam)
Oyun içi NPC'ler sade olacak
Her karaktere başlangıçta 30 hız veren ayakkabı ve otomatik para toplama verilecek
Ruh taşları 40 level ve üstü metinlerden, levellarına göre şansa düşecek
Sürgün mağarası, buz cadısı, mavi ejderha kaldırılacak, eskrim broşürü kızıl ormandan elde edilecek
60-80 kaskları, 80 zırhları, yeni ayakkabılar kalkacak
Kasmak zor olacak, bir günde 40 level civarı kasılabilecek
Efsunlar TR ile aynı oranda ve sabit olmayacak
NPC'ler tr'ye yakın silah zırh vb koyulacak
Şebnemler NPC'de satılmayacak, düşen bitkilerin sayısı artırılacak
Başlangıçta 1 level at verilecek
Özet olarak her anlamda 2005-2006 metin2 TR'si yaratılacak
---Efsunların TL ile satılma sebebi---
Efsunların satışı pahalı olmayacak, örneğin 25 krş. civarı bişey olacak, böylece herkeste full efsun olmayacak ve eskiden olduğu gibi oyun zevkli hale gelecek, bu parayla zengin olamayacağımıza göre, oyun sunucusu parasını çıkartmayı düşünüyorum
---Nesne Market---
Parayla satılan sadece efsun nesnesi olmayacak, taş sanatı kitabı, exp yüzüğü, altın şans parası, hırsız eldiveni, saç stilleri de nesne markette satılacak, ama bunlar çok çok ucuz fiyattan satılacak, yani örnek veriyorum 1 aylık exp yüzüğü 7-8 tl olur, haftalık exp yüzüğü 2-3 lira olur o civarda.
Bu oyun oynanmaz mı arkadaşlar, eski TR'yi özlemeyen kim var şu forumda söyler misiniz?
Açmak istediğim server hakkında size bilgi vermek istiyorum biraz, sonuna kadar okuyun lütfen, diğer serverlardan farklı düşünüyorum.
---ÖZELLİKLER---
Lv 1 başlangıç
Lv 99 bitiş
Statü 90 sınır
Orjinal skiller (6.skiller yok)
BK'lar metinlerden 1'er adet düşecek
Metinlerin respawn süreleri azaltılacak (Daha çabuk doğacak)
Efsun nesneleri oyun içinde elde edilemeyecek, nesne markette tl ile satılacak (amaç para kazanmak değil aşağıda açıklıycam)
Oyun içi NPC'ler sade olacak
Her karaktere başlangıçta 30 hız veren ayakkabı ve otomatik para toplama verilecek
Ruh taşları 40 level ve üstü metinlerden, levellarına göre şansa düşecek
Sürgün mağarası, buz cadısı, mavi ejderha kaldırılacak, eskrim broşürü kızıl ormandan elde edilecek
60-80 kaskları, 80 zırhları, yeni ayakkabılar kalkacak
Kasmak zor olacak, bir günde 40 level civarı kasılabilecek
Efsunlar TR ile aynı oranda ve sabit olmayacak
NPC'ler tr'ye yakın silah zırh vb koyulacak
Şebnemler NPC'de satılmayacak, düşen bitkilerin sayısı artırılacak
Başlangıçta 1 level at verilecek
Özet olarak her anlamda 2005-2006 metin2 TR'si yaratılacak
---Efsunların TL ile satılma sebebi---
Efsunların satışı pahalı olmayacak, örneğin 25 krş. civarı bişey olacak, böylece herkeste full efsun olmayacak ve eskiden olduğu gibi oyun zevkli hale gelecek, bu parayla zengin olamayacağımıza göre, oyun sunucusu parasını çıkartmayı düşünüyorum
---Nesne Market---
Parayla satılan sadece efsun nesnesi olmayacak, taş sanatı kitabı, exp yüzüğü, altın şans parası, hırsız eldiveni, saç stilleri de nesne markette satılacak, ama bunlar çok çok ucuz fiyattan satılacak, yani örnek veriyorum 1 aylık exp yüzüğü 7-8 tl olur, haftalık exp yüzüğü 2-3 lira olur o civarda.
Bu oyun oynanmaz mı arkadaşlar, eski TR'yi özlemeyen kim var şu forumda söyler misiniz?