onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bilgisayarım format cdsini görmüyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Expertiest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Expertiest

Level 8
TM Üye
Konular
719
Online süresi
5m 54s
Reaksiyon Skoru
265
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 3 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
194
MmoLira
-76
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar.

Bilgisayarım 32 bit , Bilgisayarımdan açmayı deniyorum cd'yi 64 bit olduğu için açmıyor (64 bit desteği var bilgisayarımın).

Boot'dan denemeye kalkışıyorum Cd sürücüsü zaten en üstte (Cdyi görmüyor).
-

Sıra geldi cd'dekileri usbye aktardım iso şeklinde , yazdırdım bilgisayarı açarken 2. bir bölüm oluşuyor aynen şöyle
Resim:

mxwsw.jpg

Boot Device Priority sıralaması şöyle : 1-Cd - Rom 2- Hdd - Remoavable (gibi birşeydi adı)

Normalde cdyi takınca 2. bölüm olşmuyor görmediği için usbyi takınca oluyor Usbyi öne alıyorum hdd 2.'ye ve artık yeniden başlatıyorum tam format atıcam hata veriyor hdd'yi görmediği için

Hata: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key

cd sürücün taktıgın cdyi desteklemez :)

başka bir format cdsi ile denedinmi?

Ya asıl sorun o değil flashlada atarımda , flash'ı üste alıyorum Hard disk drivesten bu sefer hdd'yi görmüyor.

Benim eski anakartımdada görmüyordu anakartım değişince görmeye başladı. Bios ayarlarını bi araştır derim olmuyorsa Manuel olarak, F5veya F8 ile olucaktır. @Expertiest;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri