farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Over Bilisimi nasıl bilirsiniz ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serbestler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaz aylarında müşterileriydim . Destekte biraz yavaş kalıyorlar. Tam hatırlamıyorum sonra site sorunu falan çıktı bıraktım bende. Ama sadece benim yorumuma bakma. Bütün forumu araştır ona göre al . 20 tl de olsa para veriyorsun

@serbestler; Piyasada Okuduklarıma göre over bilişim ufak serverler ile urasmıyor... Fakat Yüksek Gb Server Yüksek Maliyetli iş yaptırmak istiyorsan baya bi iyi mişler :) Ufak serverlere para yatırıp. serveri alamayanlar var. fakat 1 gb sw ye . com veriyorlar. ve memnun kalanlarda var.. fakat internetten şikayetlerini arastırdıgımda gördüğüm. ticket. ler yazılar şikayetler. memnun olanlar olsada direk over bilişimi geç derim...

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Overbilisim arkadaslar bu bilisimi seviyorum Arkadaşlarımda öneriyor özellikle büyük olmaları ordan onlara güvenerek almak istiyorum yani hızlı tickt vs falan bunlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim. ?? Değerli Cevaplarınız bekliyorum

10 Numara bılışım destek %100

Ilgı %100

Sunucuları sağlam teslımat da dakıka farkı oynuyor fakat yoğun oldukları ve kalıtelı hızmet sağlayacakları ıçın.

Overbilisim.com.tr Oneriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri