mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Metin2 4. Sayfa Görevii Yardıııııım !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oquizzhann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 578

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaslar ben bu gorevi bi türlü yapamadım. Sitelere girdigimde teleportLa ısınlan gibi seylerle karsılasıyorum. Karakterim 43 lvl yapabilen varsa yada nasıl yapıldıgını bilen varsa yardım edebilr mi ?

Sen tam olarak görevin ne olduğunu söyle anımsayamadım vahşi uzman öldürmek mi hangisini diyorsun tam olarak senden ne istiyor hatırlat sölim

4. sayfa görevinde Uriel sizden 2 tane anıtı bulmanızı ister 1.si wha anıtı 2. Su anıtı bı anıtlar Normal Maymun zindanında yani çöl haritasıdaki altaki maymun zindanı.Zor bir görev oldugu için exp niz yokken gitmenizi öneririm.

ilk anıtı bulmak için zindananda dümdüz ilerleyin yol sizi nereye götürüyorsa devam edin karşınıza wha anıtı çıkacaktır onu tıklayın.

Zor kısım bundan sonra başlıyor su anıtı biraz karışıktır wha anıtının arkasındaki kapıdan geçin ilk gelen yoldan sola dönün biraz ilerledikten sonra bir yol daha gelecek oradan sağa dönün karşınıza taş maymunları çıkacak taş maymunlarının olduğu yoldan tekrar sağa dönün girdiğiniz yoldaki ilk soldan dönün karşınıza su anıtı çıkacak evet biliyorum biraz karışık ama bunun başka tarifi yok biraz dikkatli olursanız başarabilirsiniz..

Eger teleport kullanıyorsanız işte Normal Maymun zindanınındaki anıtların direk koordinatları

1. wha anıtı : 102,746

2.su anıtı : 410,700

Teleport hack bulunana kadar yapamaya bilirsin ama zindanda biraz dolaş orta maymun zindanı illaki bulursun çnki çok kolay bulunuyor kardeş +rep isterdim de rep gücün yok unutma rep gücün olduğunda atarsın belki

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri