HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bununla neler yapmayı planlıyosun ? 

Herkeze teşekür ederim Ayrıca Soran arkadaşlar için Bu Sunucuyla büyük bi World of warcraft serveri kurucam server sevilirse paramın yetebildiğince serveri lisanslattırmak için uğraşıcam
Pardon pardon Tamam işlemciniz kaliteli olabilir size ama xeon gibi olamaz + olarak siz 47 bin liraya 30x3 96tb diyorsunuz 96 TRABAYT HDD Mİ TOPLADINIZ ? Sanırsam arkadaşlara modural server mi adliniz ? 47 bin liraya böyle bi sunucu toplarsanız söyleyin yarın buluşalim 4 tane alalim size toplayalim 1 tanesinide size hediye edeyim ciddiyim.Zaten hdd yi görünce ve güç kaynagını görünce bu iş koptu
Hadi modular server aldiniz diyelim aldınız ben bişi bilmiyorum . 4 adet power takarsın atıyorum max 14 tane intelin modellerde 14 tane hdd kapasitesi var İşleminin de i7 Oldugunu söyledigin an iyi forumlar diledim 
Bizim kendi topladıgımız şuanda piyasanın en iyi makinalarından biri son sürüm sistemlerden oluşuyor Dell Poweredge R910 Rack sunucu 4U Modelde 4 tane işlemci kapasitesi Bizim sunucumuzun maxmimum 16 adete kadar hdd ekleyebiliyoruz SAS 10k Dell H700 1GB de cache flashbacked Psumuzu bile söylemek istemiyorum sizinkiyle yarişmamız zor
ben daha kendi sunucumun iç donanımını tam dizmeden bi kaç tanede bundan ben alayım 
Hadi modular server aldiniz diyelim aldınız ben bişi bilmiyorum . 4 adet power takarsın atıyorum max 14 tane intelin modellerde 14 tane hdd kapasitesi var İşleminin de i7 Oldugunu söyledigin an iyi forumlar diledim 
Bizim kendi topladıgımız şuanda piyasanın en iyi makinalarından biri son sürüm sistemlerden oluşuyor Dell Poweredge R910 Rack sunucu 4U Modelde 4 tane işlemci kapasitesi Bizim sunucumuzun maxmimum 16 adete kadar hdd ekleyebiliyoruz SAS 10k Dell H700 1GB de cache flashbacked Psumuzu bile söylemek istemiyorum sizinkiyle yarişmamız zor
ben daha kendi sunucumun iç donanımını tam dizmeden bi kaç tanede bundan ben alayım 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)