dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Yeni Canavarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sau reng
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bununla neler yapmayı planlıyosun ? :D

Pardon pardon Tamam işlemciniz kaliteli olabilir size ama xeon gibi olamaz + olarak siz 47 bin liraya 30x3 96tb diyorsunuz 96 TRABAYT HDD Mİ TOPLADINIZ ? Sanırsam arkadaşlara modural server mi adliniz ? 47 bin liraya böyle bi sunucu toplarsanız söyleyin yarın buluşalim 4 tane alalim size toplayalim 1 tanesinide size hediye edeyim ciddiyim.Zaten hdd yi görünce ve güç kaynagını görünce bu iş koptu :) Hadi modular server aldiniz diyelim aldınız ben bişi bilmiyorum . 4 adet power takarsın atıyorum max 14 tane intelin modellerde 14 tane hdd kapasitesi var İşleminin de i7 Oldugunu söyledigin an iyi forumlar diledim :)
Bizim kendi topladıgımız şuanda piyasanın en iyi makinalarından biri son sürüm sistemlerden oluşuyor Dell Poweredge R910 Rack sunucu 4U Modelde 4 tane işlemci kapasitesi Bizim sunucumuzun maxmimum 16 adete kadar hdd ekleyebiliyoruz
SAS 10k Dell H700 1GB de cache flashbacked Psumuzu bile söylemek istemiyorum sizinkiyle yarişmamız zor :) ben daha kendi sunucumun iç donanımını tam dizmeden bi kaç tanede bundan ben alayım :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri