HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bizim dizilerde bile var.
Okan Bayülgen'in programı olan Kingodisco'yu g'den itibaren okursanız,God is coking(Tanrı ... çekiyor) olur.
Bende saçma buluyorum sanatçılara fotoğraf çektirmeleri, göz,piramit,nazar boncuğu bunlar sadece gösteriş. Dünyayı yöneten sadece Allah'tır. Boş bir kuruluş,değersiz.
Video hakkında düşüncelerim, açıkcası olabilir de olmayabilir de. Günümüzde her şeyi her simgeyi hemen hemen illuminatiye bağlayanlar var. İlluminati ise bu bir şeyi değiştirmez. Eğlenmek için oynuyoruz. Azrail konusunda katılıyorum. Şu an forumumuz'un oyununda da Azrail isminin yerine başka bir isim bırakılması hem diğer oyunlarada örnek olur hemde oyunu rahatlıkla oynayabiliriz.
metin2 oyununda simgelerden dolayı ilüminati diyorlar.
Video hakkında düşüncelerim, açıkcası olabilir de olmayabilir de. Günümüzde her şeyi her simgeyi hemen hemen illuminatiye bağlayanlar var. İlluminati ise bu bir şeyi değiştirmez. Eğlenmek için oynuyoruz. Azrail konusunda katılıyorum. Şu an forumumuz'un oyununda da Azrail isminin yerine başka bir isim bırakılması hem diğer oyunlarada örnek olur hemde oyunu rahatlıkla oynayabiliriz.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)