Game Hosting Şikayetlerinde İzlenecek Yol ( Önerileriniz )

• Konuyu başlatan erdemaa
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 18
  • Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Foruma bence şöyle bir kural getirilmeli
1)Bir Firma 2 yada 3 Şikayet aldıysa rankları alınmalı.(Kanıtlı Şikayet)
2)Turkmmo'da satış yapıpta devir ettim bu beni ilgilendirmez dememeleri için bir sözleşme yapmanız lazım.
3)Sözleşmenin içinde sanal sunucularda 2 3 gün içinde iade etmeniz şarttır die bir kural getirilmeli bence.Çünkü adamlar alıyor söz verdikleri şeyleri yerine getirmiyorlar.
4)Market-Forum felan bedava diyor ise vermeli eğer onlarıda vermiyor ise rankları alınmalı.Çünkü millet bakıyorki veriyor alıyor yok işte bakımda felan demiyecekler.Oraya yazmışlar ise vericekler
5)Tanıtım Konusunda ne diyorlar ise yapıcaklar.(Sözleşmeye Eklenmeli bence)

Şuanlık aklıma bu kadar gelmekte daha geldikçe yazarım
İyi Forumlar...

Firma Hizmet Sözleşmesi diye bir bölüm eklenebilir.
Örnegin buraya
Oyun içi Destek bulunmamaktadır.
Para iadesi yoktur.
Teslimat max 2 günde teslim edilmektedir.

gibi firma sözleşmesi olmalı , değiştirme gibi durumlarda kolaylık sağlayabilirsiniz. [Geliştirilebilir]
Örnegin bir firmanın max 4 şikayetden fazlası bulundugu takdirde 1ay rankı alınmalı.Böylece daha dikkatli olunur.
Game Hosting bölümüne Avukat gibi yardımcılar eklenip bu kişilerden bilgiler alınabilir.

Son düzenleme:
Yönetici Onayı Güzel Fikir Fakat 1 Ay diyorsun Şuanda Gezip Dolaşsam Çoğu Konu'da 1 Saat İçinde Teslim Yazısı Bulurum.Konularınızı Düzgün Editlerseniz O Sorun Ortadan Kalkar.

Katılıyorum.

Hayırlı Satışlar )

Kolay Gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)