Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Crossfire açılmıyor!..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan catya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kubilay sorunu sonunda buldum. IObit Malware fighter 1.7 ve Birde Microsoft security Essentials virüs programları var bende. Bunlar engelliyormuş crossfire çalışmasını. Bu virüs programları crossfire tehdit olarak algılayıp çalışmasını engelliyormuş. z8games gelen mesaja baktım.Tekrar uyguladım yazılanları. Öyle çözdüm sorunu. Şimdi crossfire açıldı. Sende bir dene virüs programlarını kapat tamamen, pc'yi yeniden başlat oyuna gir. Sonunda 1 hafta sonra oyuna girebildim ve az kalsında format atıcaktım bilgisayara. :) Sorun çözülmüştür..

Arkadaslar cozumu buldum ve crossfire acıldı iobit malware advanced system careyi silin ve tekrar acın crossu

kubilay sorunu sonunda buldum. IObit Malware fighter 1.7 ve Birde Microsoft security Essentials virüs programları var bende. Bunlar engelliyormuş crossfire çalışmasını. Bu virüs programları crossfire tehdit olarak algılayıp çalışmasını engelliyormuş. z8games gelen mesaja baktım.Tekrar uyguladım yazılanları. Öyle çözdüm sorunu. Şimdi crossfire açıldı. Sende bir dene virüs programlarını kapat tamamen, pc'yi yeniden başlat oyuna gir. Sonunda 1 hafta sonra oyuna girebildim ve az kalsında format atıcaktım bilgisayara. :) Sorun çözülmüştür..

Sorun çözüldüğüne göre konu kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri