Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Crossfire açılmıyor!..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan catya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba turkmmo üyeleri..

Dün Crossfire oyununu kendi sitesinden indirdim.Oyunu kurdum. Sonra Crossfire simgeye tıklayıp oyunu açtım ilk pencere geldi, crossfire penceresi start'a bastıktan sonra pencere kapanıyor ve xtrap yükleme falan yapmıyor yani hiç birşey olmuyor. Yüklemeden kaynaklı bir problem olmuştur diyerekten tekrar sildim yükledim. Yine olmadı.Bugün 2 defa daha silip yükledim yine olmadı. Bu sorunuma çözüm bulacak arkadaşların mesajlarını bekliyorum.İşletim sistemim Win7 Ultimate.

Son düzenleme:
Crossfire v1120 sürümü indiriyorum şimdi. Eski sürümü. v1120 ile v1122 sürümleri arasında downloader farkı varmış. İlk önce bi eski sürümü yükleyip sonra v1122 sürümünü yüklemeyi yapıcam. Sizlerdende sorunuma yardım edecek. cevap yazacak arkadaşları bekliyorum.

Eski sürümü yükledim aynı sorunla yine karşılaştım. Start'a bastıktan sonra bir uyarı gibi birşey de çıkmıyor. Hiç bir şey olmuyor. Bu sorunla karşılaşanların, çözüm bulabileceklerin mesajlarını bekliyorum..

5 gündür bu sorunu çözemedim. Oyunu engelleyen birşey var galiba. Start butonuna bastıktan sonra hiç birşey olmuyor. O ilk pencere kapanıyor sonra hiç bir şey olmuyor. Güvenlik duvarını,virüs programlarını kapattım denedim olmadı. Sizlerdende mesaj bekliyorum. Bari şunu şunu dene belki olur, şunu şunu yap belki girersin diye bari mesajlar atın, Çözüm bulabileceklerin mesajlarını bekliyorum. 5 gün oldu konuyu açalı ama pek bi yardım göremedim. Bu sorunla karşılaşan olmamıştır belki bilmiyorum ama bari yardımcı olun sizin dediklerinizi de bi uygulayayım.

Bu sorunu diğer forum sitelerinde de buldum, bu sorunla karşılaşanlar var. Crossfire kendi sitesinden indirdim ardından start game tıklayınca hiç birşey olmuyor diye bir çok konu açılmış ama pek net bir cevap yok sizlerdende çözüm önerileri bekliyorum kendi konuma 5 mesaj yazdım. ard arda sizlerden de mesaj bekliyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri