BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Crossfire açılmıyor!..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan catya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka bir arkadaş için uploadlamıştım dün güncelledim xtrap dosyaları crossfire klosörünün içine atıp cf_patcher dan oyuna girin sorun çözülecektir

Teşekkür ederim bu sorun ile ilgilendiğin için. Denedim ama yine aynı. start game tıkladıktan sonra hiçbir şey olmuyor. Uyarı da gelmiyor. Sorunun kaynağını bulamadım.1 haftadır uğraşıyorum. Az önce z8games support bölümüne mesaj gönderdim. Gelecek cevabı bekliyorum.

Teşekkür ederim bu sorun ile ilgilendiğin için. Denedim ama yine aynı. start game tıkladıktan sonra hiçbir şey olmuyor. Uyarı da gelmiyor. Sorunun kaynağını bulamadım.1 haftadır uğraşıyorum. Az önce z8games support bölümüne mesaj gönderdim. Gelecek cevabı bekliyorum.

teamviewer üzerinden destek verebilirim

Kardeşim ben format atıcam kesin çözüm o :/

Hello,

We apologize for the inconvenience this has caused. Please ensure that you are not behind a firewall and that you do not have any other programs running in the background, including antivirus software or downloads.

Thank you,

[GM]Juicebox
CrossFire Team

z8games 'den gelen mesaj. Açıklama : Bu neden olan rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Antivirüs programları veya diğer arka planda çalışan uygulamaları,programları kapatın yazıyor. Ama ben bunu denemiştim ve olmamıştı. Senin dediğin gibi format kesin çözüm olacak galiba :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri