xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Merhaba Arkadaşlar Ben Geldim :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BerkePolat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 751

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adınız: Berke
Yaşınız: 15
Nereli olduğunuz: Elazığ
Hangi takımlı olduğunuz: Fenerbahçe
Forumu nereden bulduğunuz: Hatırlamıyorum 2008 de bulmuştum
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Çok beğeniyorum
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ;Biraz daha detaya girersek liseye gidiyorum İstanbulda oturuyorum.Photoshop aşırı ilgi alanım yani herşeyden bıkarım bir photoshoptan bıkmam photshopada ilk olarak o yıllar başladım tabi paintle googleden png yapıştırarak yazı yazmalar falan derken kendimi geliştirdim inanmassınız ama bu seviyeye gelene kadar hiç video izlemedim hiç yardım almadım her yaptığım tasarımda yeni bir şey keşfettim ve git gide bu olayı sevdim şimdi hobim halime geldi hayatımın bir parçası oldu umarım dahada gelişirim.Bir diğer hobim ise oyunlar aşırı bağımlıydım oyunlara ama artık pek fazla sevmiyorum yani sevmiyorum derken fazla takılmıyorum sarmıyor artık bütün online oyunları oynadım neredeyse daha doğrusu neredeyse değil oynadım :) Kişiliğime gelirsek çok sinirliyim ama sanal ortamda sakinimdir dinime çok düşkünüm ama bunuda sanal ortama vurmam tabi hadsizlik olur bana değer verene bende veririm vermeyene de saygımı eksik etmem 1 yıl öncesine kadar forumlarda çok takılırdım 5-6 kez moderatör olmuşumdur herhalde ama artık sarmıyordu bu foruma başlayasımda hiç yoktu çünkü çok kalabalıktı kendimi gösteremem diyorum ama sanırım artık gösterebilirim şu an dreamfancy için grafik işlerine başladım bakalım hayırlısı :) forumdada hedefim grafiker olmak.Benden bukadar arkadaşlar aklıma pek fazla şey gelmiyor bir de benden bir kare atayım :)

Bir de sorum var imzaya img kodu ile fotoğraf ekliyorum ama gözükmüyor yardımcı olursanız mutlu olurum herkese iyi forumlar :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri