Beklettiğim için çok Özür dilerim Ve bana yardımları dokunan Mehmet Kumral' a teşekkürler.
Evet arkadaşlar darkorbit 2008 ekranı olarak oynamayı anlatıcam size Daha önce açıldı yazmaya uğraşmayın onuda ben açmıştım
Güncelliğini yitirdiği için yeniliyorum onuda bildirdim zaten o daha zordu ek programlara ihtiyaç duyuluyordu.
Şimdi Başlayalım
Öncelikle Verdiğim rar dosyasını masaüstüne çıkarın daha sonra tarayıcınızın çerezlerini silin ve proxy ayarlarını değiştirin.
127.0.0.1 3128 Olarak değiştirin.
Daha sonra Privoxy Privoxy[2] Old lasers Bunları yazdığım sırayla açın ve oyuna girin açtıklarınızı oyun açıldıktan sonra kapatabilirsiniz ve nostaljinin tadını çıkarın.
En yakın zamanda npc swflerinide bulup üstüne ilave edecegim.Şimdilik eski lazerler ile yetinmek zorundasınız
BAŞKALARINDA GÖRÜNMEZ.
VİDEOLAR VE KİŞİSEL FANTAZİLER İÇİN YAPILMIŞTIR.

İndirme ve virustotal
Rar Pass: turkmmokorkmaz
Evet arkadaşlar darkorbit 2008 ekranı olarak oynamayı anlatıcam size Daha önce açıldı yazmaya uğraşmayın onuda ben açmıştım
Güncelliğini yitirdiği için yeniliyorum onuda bildirdim zaten o daha zordu ek programlara ihtiyaç duyuluyordu.Şimdi Başlayalım
Öncelikle Verdiğim rar dosyasını masaüstüne çıkarın daha sonra tarayıcınızın çerezlerini silin ve proxy ayarlarını değiştirin.
127.0.0.1 3128 Olarak değiştirin.
Daha sonra Privoxy Privoxy[2] Old lasers Bunları yazdığım sırayla açın ve oyuna girin açtıklarınızı oyun açıldıktan sonra kapatabilirsiniz ve nostaljinin tadını çıkarın.
En yakın zamanda npc swflerinide bulup üstüne ilave edecegim.Şimdilik eski lazerler ile yetinmek zorundasınız

BAŞKALARINDA GÖRÜNMEZ.
VİDEOLAR VE KİŞİSEL FANTAZİLER İÇİN YAPILMIŞTIR.

İndirme ve virustotal
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Rar Pass: turkmmokorkmaz
Son düzenleme:
Biraz önce öyle eklemiştim zaten edit öncesindne bakabilirsinizi modum ama Bir sorun çıktı yanlış swflerde işin içine girdi o yüzden dosyayıda sildim linkide
Yeni baştan şimdi upload ediyorum virustotal ile birlikte Teşekkürler yorumunuz için
Yeni baştan şimdi upload ediyorum virustotal ile birlikte Teşekkürler yorumunuz için

Linkler düzeltildi Güncellendi indirip kullanabilirsiniz arkadaşlar 
Bir süre beklettiğim için tekrar özür dilerim.

Linkler düzeltildi Güncellendi indirip kullanabilirsiniz arkadaşlar
teşekkürler
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)