mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

MineCraft Golemler ve Özellikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4EvoKeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 681

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

MineCraft Golemler ve Özellikleri
KingtürK adlı arkadaşımıza yardım amaçlı bir mesaj yazmıştım bende bunu bir konu haline dönüştürmeye karar verdim. Anlatım tamamen kendime aittir lütfen alırken kaynak belirtiniz ;

150px-Village_Golem.png

1- Iron Golem (Demir Golem)​

Biri altta olmak üzere 4 tane demir blok koyup onun en üst bölgesinede bal kabağı koyarsanız Iron Golem yaratırsınız. Kestiğinizde içerisinden 3 veya 5 adet demir ve duruma bağlı olarak kırmızı gül 2 adet düşer. Vuruş gücü 3,5 kalptir. Eğer Iron veya Diamond setiniz varsa bu yarıya düşebilir. Canı tek kalptir ama kesmek biraz zordur.

150px-Snow_Golem.png

2- Snow Golem (Kar Golemi)
2 tane kar bloğunu üst üste koyup üstüne bal kabağı koyarsanız Snow Golem yaratırsınız. Kestiğinizde içinden 0 la 15 arası kartopu düşer. Vuruş gücü moblara 0 yani hiç vuramaz bu yüzden güçsüz bir golemdir. Blaze'lere 1,5 kalp, EnderDragon'a yarım kalp vurur. Bu golemi kesmek için hiçbirşeye ihtiyacınız yoktur. Elinizle bile kesebilirsiniz. Canı 3 kalptir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri