ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sabit-IP Serverde Mc Siz Exe . . . !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdasdasd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdasdasd

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
26
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 8 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle Bütün Forum Üyelerine Ve Ziyaretçilerimize Merhabalar...

Sabit-IP İle Kurulan Pvp Serverlerde Kullananların Bildiği Gibi Oyuna Girerken Sadece Mc ile Giriş Yapılabiliyor... Buda Servere Gelenlerin Gitmesine Neden Oluyor. Sorum Şöyle. . . :

Ben Sabit-IP Kurdum. Mc Siz Kullanmak İstiyorum Normal Pvpler Gibi .exe li giriş Olsun İstiyorum. Forumda Mevcut Olan Leqendy Server Files ' ini Kullanıyorum. Fakat Ne Yazıkki Leqendy Pack ' da

Mc Li Giriş Var... Farklı Pvplerin Exe siyle Girmeyi Denedim Kendi Serverime Fakat Girerken " LOG " Hatası Aldım. Çoğu Exe Yi Denedim Aynı Hatayı Aldım En Sonunda Forumda Bulunan KRALkonk

Server Filesin İçindeki Exe yi Leqendy Packına Attıgımda Çalıştı. Çok Sevinmiştim Oyuna Giriyordu. Fakat Ne Yazıkki Bi Tek Ben Girebildiğimi Öğrenene Kadar :D

Çok Şey Denedim :

- Exe Yapmayı Denedim Forumda Yine Bulunuyor. Fakat Sabit İP Oldugu İcin no-ip kullanıyorum ve exe yaparken bir IP girmem Gerek Bu Yüzden Exe Yapamıyorum. no-ip serveradı.no-ip.org gibi bi

IP Adresi Veriyor bu yüzden Yapılmıyor...

- Pack Değiştirmeyi Denedim Yine Aynı Sorun Ortaya Çıkıyor Arkadaşımın Bilgisayarında Girilmiyor

Arkadaşımın Bilgisayarında Servere Giriyorum Yani Login Kısmına Gelıyor Üyeliğe Giriyor. Karekter Açılabiliyor Fakat Karekter Seçildikten Sonra Yüklenme Kısmında Oyundan Atıyor Login Bölümüne Geri

Dönüyor.. Bunu 3 5 Bilgisayarda Daha Denedim Aynı Hata Yani Birtek Kendim Girebileceksem Mc ilede girerdim. Benim İçin Bir Sorun Yok Fakat Girecek Olanlar Mc siz Girmesi Lazım. İMKAZSIZ mı

Mc Siz Giriş ? Forumda ÇoK AradıM Fakat HİÇBİRYERDE bu konuya Cevap Verilmemiş Çok Kişi Sormuş...

Lütfen En Kısa Zamanda Cevaplarınızı Beklıyorum.

NOT : SERVERIN KURULU OLDUGU BİLGİSAYARDA GİRİYOR AMA GELENLERİN BİLGİSAYARINDA GİRMİYOR. MC Lİ OLARAK GİRİYOR EXE Lİ GİRDİKLERİNDEN KAREKTER EKRANINDAN SONRA LOGİN KISMINA ATIYOR . . . Cevaplarınız İçin Teşekkürler...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beyler Üzücü Bir Haberim Var Uzun Araştırmalarım Sonucunda Sabit IP Pvp Kurduğunuz Zaman Mcsiz Exe Yapılmıyor. Yapılır Yapılmasına Ama Sadece Siz Girebilirsiniz. Sorun Root Daymış. Bilişimlerin Kullandığı

Özel Rootlar Varmış Exe Uyumlu Rootlar Eğer Bilişimlerden İsterseniz Root Verebilir. Oda Vicdanına Kalmış Artık Sorumlunun. Atarsa Atar.Yoksa Başka Türlü Kesinlikle Exe İle Giremezsiniz. Teşekkürler.

Son düzenleme:
qarezz01 server filesi indir yanında exe li giriş veriyor ya içindeki packı kendi mc set pack ile deiştir. [NOT]=Hiç denemedim ama biraz kafamı kullanıp böle bir sonuca ulaştım inşallah olur :)

Bende Kaç AYdan Beri Ugraşıyorum ŞU Mcsiz Giriş Hakkında Birtürlü Bişey Bulamadım İnternetlerde Bi Senin Dogru Dürüs Yorumunu Gördüm Sende Ögrendiysen Veya Biliyorsan Söylersen Sevinirim

Nasıl İnsanlar Var ki Bilenler Bile Söylemiyorlar....

Yıllardır Bu İşin İçindeyim Ama Şuanlık Böyle Birşey İmkansız Durumda Üstünde Çalışmalar Yapmaya Başladım Yeni Bir EXE İLE ARALARINDAKİ BAĞLANTIYI SAĞLAYIP BÖYLE BİRŞEY YAPMAK UYGUN BAKALIM DENİYECEĞİM :)

Arkadaşım Onu Zor Yaparsın Bende Denedım çok :)

BEN bir Kaç bir yerde birşeyler duydum Bir .exe varmiş sadeceo .exe ile oyuna tam anlamı ile girebiliyorlarmiş bende aradım o . exeyi ama bulamadım
zaten bulursam işim cok görülecek şuanlık benım bildigim kadar o dedıgım exe olmadıgı surece ımkansiz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri