bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyuncular Serverime Giriş Yapamıyor yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brAssasinlS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 186

brAssasinlS

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 1 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
5
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamun Aleykum.
  • Forumda bir çok konuyu inceledim denedim fakat bir çözüm bulamadım veya kendim dorğu uygulayamadım ve kafamdaki acaba sorularını yazacağım cevap verebilirseniz sevinirim şiimdiden teşekkür ederim.

• 1- Modem portları açık modemim ZyXEL - VMG3312-B10B port yönlendirme kısmında 'Yeni' tıklayınca MyISP, Iptv vb. şeyler çıkıyor belki bunlardan olabilir mi dedim. Ve oraya yazılacak ıp 88 li başlayan mı yoksa makinenin IP si mi yani 192. li olan mı onu anlayamadım.
  • 2- Sabit İP server için portmap gerekir mi eğer gerekiyorsa hangi portlar açılmalı hangi IP yazılmalı
  • 3- Portlar hakkında 11002 - 13000 vs. gibi heryerde yazan portlar mı olacak yoksa benım ch lerime göre serverinfo.py de yazan portlar mı olması gerekiyor?
  • 4- Userlere dağıtacagım serverinfo.py IP kısmına DuckDNS den aldıgım domaini mi yazmam lazım yoksa 88li baslayan IP adresimimi yazmam gerekiyor ?
  • 5- Portların güvenlik duvarı virüs programıyla ilgisi var mı ?

Diyelim ki bunların hepsi doğru..!!
  • Sorun ServerFileste olabilir mi ?
  • Sorun putty ye girilmesi gereken bir komut olabilir mi ?
  • Sorun client - pack ta olabilir mi ?
  • Sorun girmeye çalışan arkadaşın bilgisayarında olabilir mi ?
  • :))

• Arkadaşlar sayın forum üyeleri ve adminleri bu konu altına çözümler paylaşıldıkça eminim ki herkes faydalanacaktır. Çünkü 1 tane problem için 100 tane konu açılmış ve hepsinde farklı bilgiler yazıyor hiçbiriside çözüm değil ben kaynaklanabilecek sıkıntıları buraya yazdım kimin ne hakkında bilgisi varsa cevaplasın lütfen teşekkür ederim.

• NOT: Şimdi kimse demesin yok bukadar ucuz private satımları varken ne diye uğraşıyorsun. Ben hazırın peşinde değilim sorunun çözümündeyim herkesin faydasına.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri