noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Forum Yetkilileri Bakabilir mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Descarteisch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 293
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar.Turkmmoda çok sayıda TM üye hesap yapmıştım.Daha sonra bu hesaplar bana fazla geldi ve bazılarını satmayı düşündüm.Forum Kuralları ' nı okudum ve orada TM üye satmanın yasal olmadığı hakkında bir bilgi bulamadım.Daha sonra forum içinde ''gm ilanları'' bölümünde tm hesap sattığımı belirttim.Bunun üzerine 1 ay ban yedim hesabın adı : tennem45 . TM üye satmanın yasal olmadığı hakkında bir bilgi bulamamıştım.Bir daha böyle bir şey yapmayacağım 1 aylık ban süresi fazla geldi.
Benim adıma bir daha böyle bir sorunla karşılaşmayacağınızı temin eder, bir kerelik affedip hesabımı açmanızı arz ederim.

Merhaba,

İlk Olarak Burası Konu Bölümü Değil..

Daha Sonra;

Senin Okuduğun FORUM KURALLARI Yani Tüm Forumdaki Bölümleri Kapsıyor, Sadece 1 Bölümü Değil..
Hiçbir Bölümde TM Üye Satamazsınız Kısaca..

Bildirildi..

Merhabalar.Turkmmoda çok sayıda TM üye hesap yapmıştım.Daha sonra bu hesaplar bana fazla geldi ve bazılarını satmayı düşündüm.Forum Kuralları ' nı okudum ve orada TM üye satmanın yasal olmadığı hakkında bir bilgi bulamadım.Daha sonra forum içinde ''gm ilanları'' bölümünde tm hesap sattığımı belirttim.Bunun üzerine 1 ay ban yedim hesabın adı : tennem45 . TM üye satmanın yasal olmadığı hakkında bir bilgi bulamamıştım.Bir daha böyle bir şey yapmayacağım 1 aylık ban süresi fazla geldi.
Benim adıma bir daha böyle bir sorunla karşılaşmayacağınızı temin eder, bir kerelik affedip hesabımı açmanızı arz ederim.

öncellikle iyi günler. ilk önce konuyu güzelce açıkladıgınız için teşekkür ederim.

tm üye satısı yasal değil ve forumda yapılısı yasaktır. ban süresi konusunu banlayan kısı ile konusup sorunu çözmeyi deneyebilirsin.

Merhaba,

İlk Olarak Burası Konu Bölümü Değil..

Daha Sonra;

Senin Okuduğun FORUM KURALLARI Yani Tüm Forumdaki Bölümleri Kapsıyor, Sadece 1 Bölümü Değil..
Hiçbir Bölümde TM Üye Satamazsınız Kısaca..

Bildirildi..

konu soru cevap bölümüne açılmalı idi fakat buraya da açmasında bir sankıca yok sonucta burada "Forumumuz ile ilgili görüşlerinizi, önerilerinizi ve eleştirilerinizi yazabilirsiniz.." tagı nedeni ile sorun olmazdı . ilginiz için teşekkür ederim.

ek olarak soru cevap bölümüne taşıdım.

Forumda bazen nelerin olabileceğini neler olamayacağını düşünmelisiniz.

Forum içi yapmış olduğunuz bu satış yasaktır. Bu yüzden ban sürenizde bir uygunsuzluk göremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri