Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hayırlı Olsun.
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım ve 2.1. versiyondan sonra çok fazla gelişme gösteren programım Tusunami Çekiliş Programı 3 çıktı. Özellikle sayıya göre çekiliş bölümü uğraştırdı. Güncelleme, ekran görüntüsü vs derken çok fazla değişikliğe gittim çekiliş programı lazım olan arkadaşlar ve yenilikler hakkında daha fazlasını merak eden arkadaşlar bu konudan detaylı bilgi alabilirler.![]()
Emeğine sağlık , küçük olduğu kadar mantıklı ve yararlı bir program aslında . Version bazlı çıkarttığına göre bir Beta dönemide olmuş diye düşünüyorum programın . VB6 ile yazıldığında yarım saat'i almayacak bir program aslında , takıldığın bir konu olursa benim herzaman burda olduğumu bilmelisin sevgili _tusunami_ . Genç Coder'lere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım
. Konunuda inceledim ancak ScreenShot (SS) yerine bir video ile anlatman daha cazip kılardı ürününü . Pop-up ve Reklam olmaması gerçekten hoş . Freeware yazılımlar genelde bu konuda hüsrana uğruyor . Sen bir adım öndesin bana kalırsa
.Ne diyelim emeğine sağlık , umarım herşey gönlünce olur .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)