Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni bir index ile karşınızdayım. Umarım beğenirsiniz. İyi kötü bütün yorum ve önerilerinize açığım. İstek logo varsa yaparım.
Saygılar NewRaki.
Yeni bir index ile karşınızdayım. Umarım beğenirsiniz. İyi kötü bütün yorum ve önerilerinize açığım. İstek logo varsa yaparım.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Saygılar NewRaki.
Daha Güzel Olabilir Tabiki..
Önerilerim :
- Efektlerin Geliştirilmeli , Canlı Renkler Yerine Eski Görünümlü Renkleri Tercih Etmelisin . JosepConrad Gibi.
- Yazı Stillerini Değiştirmelisin Hepsinde Aynı Olmamalı..
Güzel Olmuş Ellerine Sağlık.
Tabi İzin Verirsen Üzerinde Çalışmak İsterim, Dilersen.Özel Mesajdan Atarsın Full Psdesini.
Önerilerim :
- Efektlerin Geliştirilmeli , Canlı Renkler Yerine Eski Görünümlü Renkleri Tercih Etmelisin . JosepConrad Gibi.
Tabi İzin Verirsen Üzerinde Çalışmak İsterim, Dilersen.Özel Mesajdan Atarsın Full Psdesini.
Son düzenleme:
Daha Güzel Olabilir Tabiki..
Önerilerim :
İzin senin dostum fakat aceleye geldiğinden psd almadım. Direkt png yaptım. Boyutlarına göre yapabilirsin.
İzin senin dostum fakat aceleye geldiğinden psd almadım. Direkt png yaptım. Boyutlarına göre yapabilirsin.
Tamam Eyw Keşke Png Olasaydı Ama

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)