kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Hile Engelleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eCeLjMSeNSjN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Serverimde Tüm Hileleri Engelledim Oto Pack Yaptım Otopack'dan Başka Exe İle Girilmez İp Adresimi Gizledim Hiç Bi Şekilde Bulamıcaklar Fakat Tek Sorunum Var
Serverde CMD İle İp Bulabilirler Onu Nasıl Engelliyebilirim Sw Açıkken CMD Çalışmıcak

Başka yok mu bildiğin? Ya da oyun ekranını anında kapatan. 30-40 saniye bekleyince kapatmasının ne anlamı var ki :D Adam işlemini yapar yine yani. :D

:D Sisteme bağlı 40 saniye değilde 5 saniyede kapatır maximum verdiğim dll'de öyle ama cliente göre değişebiliyor bitane leqendy filesin clienti vardı 7 dakka sonra kapattı :D kafasına göre birazda ıp gizleme zor yani :D adam rootu açıyor o olmasa cmd'den bakıyor o olmasa benim yöntem var :D o olmasa kim bilir neler neler var daha 1gbit/sec ddos koruması alsan daha rahat eder başın hiç saldırı yemiyim diyosan 250tl verip 80gbit/sec alırsın :D

:D Sisteme bağlı 40 saniye değilde 5 saniyede kapatır maximum verdiğim dll'de öyle ama cliente göre değişebiliyor bitane leqendy filesin clienti vardı 7 dakka sonra kapattı :D kafasına göre birazda ıp gizleme zor yani :D adam rootu açıyor o olmasa cmd'den bakıyor o olmasa benim yöntem var :D o olmasa kim bilir neler neler var daha 1gbit/sec ddos koruması alsan daha rahat eder başın hiç saldırı yemiyim diyosan 250tl verip 80gbit/sec alırsın :D

Yada yabancı lokasyon alırsın bakarsın keyfine :m26:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri