Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
vds baglantım kopdu
Herhangibir şifre çalımında hem rankınız alınacaktır hemde Firmanıza duyulan güven fazlasıyla düşecektir bilginize...
bunu söylerken hiç düşünmediniz galiba veya arastırmadınız hosting kategorisinde görevliymiş gibi konustunuz.
Firmanız vergisini ödeyen bir kurumsal firmadır.
Faturalarımız :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
vergi levhası :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
lütfen birdaha konusurken karsınızda çocuk olmadıgını ve kurumsal bir firma oldugunu göz önüne alarak konusun.
vds ö.m dan teslim edilecektir.
Neyin ne olduğunu biliyorum , Ve sizin teslim edeceğinizdende eminim o ayrı mesele. Bir Yönetim üyesi hatta süper moderator olarak size böyle bir şey söyleme gereği duydum yoksa sizi eleştirme gibi birşey yapmak istesem direk konunuza fake hesaplarla yorumlar yapabilirim ( Ki henüz fake hesabım yok, hiçbir zaman o tür bir amacım olmaz olmıyacakta. ( İsterseniz bu konuyu uzatmıyalım sizinde izninizle tüm mesajları siliyim?)
FDSERVERSNET İBOTUN YENİ SÜRÜMÜNÜ İNDİRİP KURABİLİRMİSİN GENE ADMİN ŞİFRESİ İSTİYOR :/ acil
FDSERVERSNET İBOTUN YENİ SÜRÜMÜNÜ İNDİRİP KURABİLİRMİSİN GENE ADMİN ŞİFRESİ İSTİYOR :/ acil
Malesef aynı sorun bende de var . :/
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)