Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
arkadaştan yardım alabilirsiniz.Herhangi bir problemi olan bana ulaşabilir.Fdservers.net Mecit Yılmaz.
Alabilirmiyim, Böyle bir etkinliğe katılmak isterim ayrıca msnden beni eklerseniz , Forum dışı VDS almayı düşünüyorumda konuşabiliriz
depents@turkmmo.com
İyi Forumlar
Hosting Rankı Olduğu İçin Konu Onaylı, Herhangibir şifre çalımında hem rankınız alınacaktır hemde Firmanıza duyulan güven fazlasıyla düşecektir bilginize...
depents@turkmmo.com
İyi Forumlar
Hosting Rankı Olduğu İçin Konu Onaylı, Herhangibir şifre çalımında hem rankınız alınacaktır hemde Firmanıza duyulan güven fazlasıyla düşecektir bilginize...
Alabilirmiyim, Böyle bir etkinliğe katılmak isterim ayrıca msnden beni eklerseniz , Forum dışı VDS almayı düşünüyorumda konuşabiliriz
depents@turkmmo.com
İyi Forumlar
depents int10a başladım haberin olsun orda bota atcam fakat botlar kapalı bi konusurmusun 3-4 gün erteleseler ö.ma bakmıyo bi süredir
depents@turkmmo.com
İyi Forumlar
Herhangibir şifre çalımında hem rankınız alınacaktır hemde Firmanıza duyulan güven fazlasıyla düşecektir bilginize...
bunu söylerken hiç düşünmediniz galiba veya arastırmadınız hosting kategorisinde görevliymiş gibi konustunuz.
Firmanız vergisini ödeyen bir kurumsal firmadır.
Faturalarımız :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
vergi levhası :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
lütfen birdaha konusurken karsınızda çocuk olmadıgını ve kurumsal bir firma oldugunu göz önüne alarak konusun.
vds ö.m dan teslim edilecektir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)