kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

DarkOrbit Tanıtım Amaçlı Ücretsiz VDS Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FDSERVERSNET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 75
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Alabilirmiyim, Böyle bir etkinliğe katılmak isterim ayrıca msnden beni eklerseniz , Forum dışı VDS almayı düşünüyorumda konuşabiliriz

depents@turkmmo.com

İyi Forumlar

Hosting Rankı Olduğu İçin Konu Onaylı, Herhangibir şifre çalımında hem rankınız alınacaktır hemde Firmanıza duyulan güven fazlasıyla düşecektir bilginize...

Alabilirmiyim, Böyle bir etkinliğe katılmak isterim ayrıca msnden beni eklerseniz , Forum dışı VDS almayı düşünüyorumda konuşabiliriz

depents@turkmmo.com

İyi Forumlar

Hosting Rankı Olduğu İçin Konu Onaylı, Herhangibir şifre çalımında hem rankınız alınacaktır hemde Firmanıza duyulan güven fazlasıyla düşecektir bilginize...

depents int10a başladım haberin olsun orda bota atcam fakat botlar kapalı bi konusurmusun 3-4 gün erteleseler ö.ma bakmıyo bi süredir

depents@turkmmo.com

İyi Forumlar

Herhangibir şifre çalımında hem rankınız alınacaktır hemde Firmanıza duyulan güven fazlasıyla düşecektir bilginize...

bunu söylerken hiç düşünmediniz galiba veya arastırmadınız hosting kategorisinde görevliymiş gibi konustunuz.

Firmanız vergisini ödeyen bir kurumsal firmadır.
Faturalarımız :
vergi levhası :

lütfen birdaha konusurken karsınızda çocuk olmadıgını ve kurumsal bir firma oldugunu göz önüne alarak konusun.
vds ö.m dan teslim edilecektir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri