sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Antpatch tum surumler kapatlmstr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 322

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaslar antıpatch 2007 yılından berı uretılen antıpatch bundan sonra yapılmıcak server lıstesı kapatılmıstır kapatılma nedenı bağzı kendını bılmez serefsız haysıyetsız ınsanlar yuzunden programı kapatıyorum bundan sonrada uretılmıcektır aldıgım karar antıpatch v6 serverını kapatmaktır bunun nedenı ıse antıpatch yapılan haksız eleştırlerler sahsıma kufur eden bagzı yobazlar programın hack vırus keylog tasıdıgı ve charları calındıgı gıbı saçma salak konular ıle programı karalamasına musade etmem ılk actıgım konuda bertmıstım program asla keylog gıbı charınızı calacak sıstem yoktur tam tersıne hıle yapmanıza yarıyan sıstem vardı ama bunu elestırıp kendılerı kufur edıyorsa onları allaha havale edıyorum ben turkıyede metın2 oynamıyorum oynamamda o charları calan serefız adı herıfler sızı gırdıgınız sıtelerden keylog v.s program verıp calıyor sız benı ve programı suclamakla kalmıyor kufur edıyorsanız programı bır daha uretmeme kararı aldım ve artık antıpatch uretılmıcek kapatılmıstır.! Kımse bundan sonra antıpatch hıle v.s ıstemesın verılmıcektır kendı basınızın cagresıne bakın..! O serefsız adamlar yuzden sız madur kalıyorsunuz kusura bakmayın ama yaşın yanında kuruda yanıyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri