Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Düzgün konuş burası başka forumlara benzemez. İlla kendini haklı çıkaracaksın? qarez01 dediğin adam ŞH' şirketinden tr filesi çekti sonra burada paylaştı. O files kimin yedeği ? feyyaz'ın yedeği ee ozaman demekki feyyazın elinden geçen dosyaları kullandın questleri bile var elime filesin içeriğini biliyorum be çoğu yer feyyaz'ın yapımı oradan isimleri silmeyle birşeyi kanıtlamazsın. CaptanTR diye bir isim de geçiyor ayık olsana sen. Senin orada sayılı QUEST'in var artı şu ch lerdeki port sistemi. Herşeyi sifirdan yaptın sanki bir de kullanamdım diyor ayıp be ?ulan hala devam etme terbiyesizliğine feyyazın filesine 2 quest eklemişmiş. ben garezin filesini indirip onun üzerine oynama yaptım baştan aşağı yeniledim ulan. öğrenmişler feyyaz da feyyaz hani ulan neresi feyyazın aç göster? npc yerlerinden başka neresi aynı? saçma sapan konuşup beni sinirlendirme. haram zıkkım olsun sat istersen. allah biliyo kim ne kadar emek vermiş o filese. hayırdır kardeşim hayırdırmış.
feyyaz'a ayıp yapan sensin npc yerleri bile aynı bu en ufak bir örnek sadece
Daha fazla ötme istersen bu forumda kimler kimin ne yaptığını hangi filesi yaptığını biliyor. Çabalama ora da sayılı questin var. Sandıkları editlemişsin mob_drop ayarlamışsın bu kadar başka ? Sıfırdan ne kodladın.lua dısında ? Çok konusuyorsun ya 
Düzgün konuş burası başka forumlara benzemez. İlla kendini haklı çıkaracaksın? qarez01 dediğin adam ŞH' şirketinden tr filesi çekti sonra burada paylaştı. O files kimin yedeği ? feyyaz'ın yedeği ee ozaman demekki feyyazın elinden geçen dosyaları kullandın questleri bile var elime filesin içeriğini biliyorum be çoğu yer feyyaz'ın yapımı oradan isimleri silmeyle birşeyi kanıtlamazsın. CaptanTR diye bir isim de geçiyor ayık olsana sen. Senin orada sayılı QUEST'in var artı şu ch lerdeki port sistemi. Herşeyi sifirdan yaptın sanki bir de kullanamdım diyor ayıp be ?
feyyaz'a ayıp yapan sensin npc yerleri bile aynı bu en ufak bir örnek sadeceDaha fazla ötme istersen bu forumda kimler kimin ne yaptığını hangi filesi yaptığını biliyor. Çabalama ora da sayılı questin var. Sandıkları editlemişsin mob_drop ayarlamışsın bu kadar başka ? Sıfırdan ne kodladın.lua dısında ? Çok konusuyorsun ya
![]()
O zaman elindeki files metintwo filesi değil arkadaş benim filesimdeki her şey benim. feyyazın deyip durma. sadece npc yerleri aynı diye. o da 2 tane npcyi demircinin yanına koydum diyeyse her files birbirinden çalıntı. sayılı questim varmışmış. tamam madem öyle satmaya devam et ben hakkımı haram ediyorum tamam mı?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)