Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Güncel Filesli ,Saldırı yemeyecek,VERGİ LEVHALI ( YS belgesi ve Vergi levhası olmayan bilişimleri baştan eliyorum) ,Makinalarında ,Filesinde kesinlikle sorun olmamalı,Şikayeti Olmamalı(Zaten Şikayet alan bilişimleri çok iyi bilmekteyim)
Com alan adı + hosting alacağım.
İlk Aydan 1GB ram olmak üzere Oyuncu sayısına bağlı olarak Ram yükselttireceğim.
Bu Özelliklere Sahip Bilişimle ,herhangi bir sorun olmazsa 1-2 Yıldan fazla Süresince müşterisi olacağım.
İlk Aydan 1GB ram olmak üzere Oyuncu sayısına bağlı olarak Ram yükselttireceğim.
Bu Özelliklere Sahip Bilişimle ,herhangi bir sorun olmazsa 1-2 Yıldan fazla Süresince müşterisi olacağım.
Güncel Filesli ,Saldırı yemeyecek,VERGİ LEVHALI ( YS belgesi ve Vergi levhası olmayan bilişimleri baştan eliyorum) ,Makinalarında ,Filesinde kesinlikle sorun olmamalı,Şikayeti Olmamalı(Zaten Şikayet alan bilişimleri çok iyi bilmekteyim)
gold@goldsunucu.com ekleyin
http://www.istanbul-bilisim.com/clientarea.php?action=products Hocam Sana Şidettle Tavsiye Ederim Ben Açtım Çok Memnunum Ekle Konusak:kanarya2116@hotmail.com
Merhaba,
1 GB 25 TL / MARKET / FORUM / .TK SİTE / AUTO PACK / ADMIN PANELİ / TICKET SİSTEMİ / HEDİYE !
Ufakda Olsa Bir Kampanyamız Var !
2 GB 31 TL / MARKET / FORUM / .TK SİTE / AUTO PACK / ADMIN PANELİ / TICKET SİSTEMİ HEDİYE !
İletişim
Sales@beyazhosting.org
Info@beyazhosting.org
Ys No : 1721
SADECE 15 DAKİKA İÇİNDE TESLİMAT ( BU İŞE ÖZEN GÖSTERİYORUZ )
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)