farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Metin2 Vps Dedicated Ariyorum .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cengizhan063
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 669
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

3185+copy.jpg
Arkadaşlar bu silah ve zırhlari ekleye bilen düzgün ys nosu olan bi bilisimci ariyorum yapabilirseniz konusalim

Güncel Filesli ,Saldırı yemeyecek,VERGİ LEVHALI ( YS belgesi ve Vergi levhası olmayan bilişimleri baştan eliyorum) ,Makinalarında ,Filesinde kesinlikle sorun olmamalı,Şikayeti Olmamalı(Zaten Şikayet alan bilişimleri çok iyi bilmekteyim)

Com alan adı + hosting alacağım.
İlk Aydan 1GB ram olmak üzere Oyuncu sayısına bağlı olarak Ram yükselttireceğim.

Bu Özelliklere Sahip Bilişimle ,herhangi bir sorun olmazsa 1-2 Yıldan fazla Süresince müşterisi olacağım.

Merhabalar,OmakBilisim Olarak İsteklerinizi Rahatçene Karşılayabiliriz.
( Banka Havalesi - PTT - Paypal - Kredi Kartı - Misli.com - Mobil ) Olarak 5 Farklı Ödeme Yolumuz Mevcut.

Sunucularımızda Firewall - DDOS Koruma Ücretsiz Olarak Kurulmaktadır.

İletişim Bilgileri

Faaliyet Belge Numarası ; 2119
Msn Adresimiz ; root@omakbilisim.com
Satış Konumuz ; http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/2507635-1gb-metin2-sunucu-25tl-2-ay.html

Güncel Filesli ,Saldırı yemeyecek,VERGİ LEVHALI ( YS belgesi ve Vergi levhası olmayan bilişimleri baştan eliyorum) ,Makinalarında ,Filesinde kesinlikle sorun olmamalı,Şikayeti Olmamalı(Zaten Şikayet alan bilişimleri çok iyi bilmekteyim)

Com alan adı + hosting alacağım.
İlk Aydan 1GB ram olmak üzere Oyuncu sayısına bağlı olarak Ram yükselttireceğim.

Bu Özelliklere Sahip Bilişimle ,herhangi bir sorun olmazsa 1-2 Yıldan fazla Süresince müşterisi olacağım.

l7yc3.png

Resimi orjinal boyutunda 511x155px görmek için tıklayın
1317mobil_odeme.png

TÜM SUNUCULARDA [.TK-MARKET-TİCKET-FORUM-ADMİNPANEL-CANLI DESTEK SİSTEMİ HEDİYE ]
1GB 29 TL'DEN BASLIYAN FİYATLARLA...

Web : www.goldsunucu.com
Msn : gold@goldsunucu.com
Telefon : 0507 821 82 18

Turkmmo Konu : TIKLA !

''KALİTEYİ UZAKTA ARAMAYIN''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri