HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bunu göstererek bişey unutuyosun , bende senin adınla satış yapmadım ama iftira attın peki o nolucak ? Makina var dedim gel dedin sonra işine gelmedi attın kenara. yalan yok.
Tabi

http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...rnet-teknolojileri-amp-oyun.html#post13422707
Sonuç ? o konuyu sen editlettirdin bana ki ben keyfime göre bişey yapıcak olsam senın mail adresini yazmazdım o konuya 

Sonuç ? o konuyu sen editlettirdin bana ki ben keyfime göre bişey yapıcak olsam senın mail adresini yazmazdım o konuya![]()
Bunu göstererek bişey unutuyosun , bende senin adınla satış yapmadım ama iftira attın peki o nolucak ? Makina var dedim gel dedin sonra işine gelmedi attın kenara. yalan yok.
yazıyor cevabıOrda beraber çalışıyoduk sen demiştin konu aç diye. Şimdi kıvır Bi kaç yorum önce erkek gibi diyen birden asena. 

Orda beraber çalışıyoduk sen demiştin konu aç diye. Şimdi kıvır Bi kaç yorum önce erkek gibi diyen birden asena.![]()
Adminin duvarına sunucumu aldı attı beni dedin ya o güzden attım o itirafını

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...