HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hakkımda anca sallamaktan başka bişey yapmayın kişilere seslenıyorum sadece.
Ben şimdiye kadar kimseyi dolandırmadım. Evet Kayweb denen o firmayla çalıştım yaşı benden büyük oldugunu söyledi benim yaşım 19 nasip olursa 20 olucam haziranda adama abi dedim bununla bile dalga geçenler var. Biz Anadolu çocuğuyuz. Sanalda bile olsa saygımızı yitirmeyiz. İkinci olay dolandırmışım ben kayweb i ?
Kayweb ile ortaktım ben makina bana aitti metin2 Sunucularının kuruldugu. Sonra ayrıldık onlardan ki o tarihe dair o makinayı kiraladığım Salay Telekominikasyon ile Görüşmeleri ve belgeleride verebilirim. Makina benimken ben kendimi mi dolandırcam ? Bi süre sonra geforce denen şahsiyet ile iş yapmadığım için adımı çıkarmaya çalıştı istediğini yapsın. İnsanları anlamak zor.
Ahlak kurallarını reddeden birinin lafına sözüne alınmam ben.
Hakkımda istediğini desin. Bi kişi kendi karakterinde gördüğü zaafiyetleri başkasına yansıtırmış.
İkinci olarak , aybilisim ve shteknoloji adında firmalarla satıs yaptım zor günler yasayıp kapatmak zorunda kaldım. Bana ulaşan tüm müşterilere yardımcı oldum tabi ahlak seviyesini düşürenler hariç. Elimden geldiğince açıkları kapatmaya çalıştım hatamı telafi ettim. Eğer burdan benden hizmet alıpda ulaşamayan biri vaarsa özel mesaj atar hatamı telafi ederim.
Zamanınızı aldığım için özür dilerim saygıdeğer üyeler. Hepinize iyi forumlar.
Ben şimdiye kadar kimseyi dolandırmadım. Evet Kayweb denen o firmayla çalıştım yaşı benden büyük oldugunu söyledi benim yaşım 19 nasip olursa 20 olucam haziranda adama abi dedim bununla bile dalga geçenler var. Biz Anadolu çocuğuyuz. Sanalda bile olsa saygımızı yitirmeyiz. İkinci olay dolandırmışım ben kayweb i ?
Kayweb ile ortaktım ben makina bana aitti metin2 Sunucularının kuruldugu. Sonra ayrıldık onlardan ki o tarihe dair o makinayı kiraladığım Salay Telekominikasyon ile Görüşmeleri ve belgeleride verebilirim. Makina benimken ben kendimi mi dolandırcam ? Bi süre sonra geforce denen şahsiyet ile iş yapmadığım için adımı çıkarmaya çalıştı istediğini yapsın. İnsanları anlamak zor.
Ahlak kurallarını reddeden birinin lafına sözüne alınmam ben.
Hakkımda istediğini desin. Bi kişi kendi karakterinde gördüğü zaafiyetleri başkasına yansıtırmış.
İkinci olarak , aybilisim ve shteknoloji adında firmalarla satıs yaptım zor günler yasayıp kapatmak zorunda kaldım. Bana ulaşan tüm müşterilere yardımcı oldum tabi ahlak seviyesini düşürenler hariç. Elimden geldiğince açıkları kapatmaya çalıştım hatamı telafi ettim. Eğer burdan benden hizmet alıpda ulaşamayan biri vaarsa özel mesaj atar hatamı telafi ederim.
Zamanınızı aldığım için özür dilerim saygıdeğer üyeler. Hepinize iyi forumlar.
Haketmediğin hiç bi kelime sarf etmedim sana, ayrıca bana küfür etsen bişey demezdim. Ama bi insanın gururuyla şerefiyle oynayamazsın. Oynarsan hakedersin.
ben sana bişey mi dedim ben sonra satacakdım serveri gidip had ihadi hadi dedin kendi adına sattın bana para vermiş gibi iftira atıyorsun senin sunucunun bilgilerini sen vermeyince bilemem kanıtla sunucuyu bana verdiğini hak edecek ben naptım sana güvendim gelip önce beni küçümsedin sonrada küfür ettin ne geçti eline hayatın kayacak farkındasın değil mi bunun ? Ateistiliğimden sana ne seni bağlar mı ?
Hayatımı kaydırabilirsen kaydır lafını yapma. Senin adınla bi tek satış yapmadım ben ! Firma bile açık değildi bekledinde bekledin neyi bekledin ? Boş işlerin adamısın sen kusura bakmada. Konuşmalar var merak etme. Metin2 Satışında benim sunucumun kullanılacağına dair konusmalar. Sen satmazsan bende ayrılırım haklı olarak. Sonucta o makinanın parasını sen ödemiyorsun. Ayrıca boş tehditler yerine git istediğini yap. Bu forumda kime sorsam senin hakkında yorumları aynı , kendini kanıtlama çabasında , kendini herkesten üstün gören biri. Peki ben boş mu durdum sanıyosun ? Sana abi dediğimi bile reklam etmişsin peki hani adamsınya senden yaşça büyük olan birine ne dersin sen ? ABİ DERSİN DMİ ! Şimdi Benden ve bulunduğum ortamlardan uzak ol.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...