InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

KarnavaL vs CooLs // DOSTLARIM YETER HERKESE !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BQZQKOZBOZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

BQZQKOZBOZ

Level 7
TM Üye
Konular
243
Reaksiyon Skoru
240
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
122
MmoLira
-2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Neymiş efendim kırmızı köy baskınıymış :D Neymiş efendim savaş yolladık reddettilermişmişmiş :D :D Ulan varoş 3 kişi açıkken yollarsan reddederim tabi. Bugün yolladık niye kabul etmediniz heh 3 kağıtçılar ? Lan LaNeTLiiLoRD benim arkadaşlarımın çıkmasını bekliyordun ama noldu heh noldu ?? :D :D Seni pis varoş :D

Ellerim yorulana kadar resim atacağım. :) Videoları da bu gece yükleyip yarına hazır hale getircem.

Buyur Merkür halkı .. :)

[/IMG]

m1vwv.jpg
[/URL][/IMG]

m1vxg.jpg
[/URL][/IMG]

m1vxs.jpg
[/URL][/IMG]

m1vy4.jpg
[/URL][/IMG]

m1vyh.jpg
[/URL][/IMG]

m1vyz.jpg
[/URL][/IMG]

m1vzb.jpg
[/URL][/IMG]

m1w02.jpg
[/URL][/IMG]

m1w02.jpg
[/URL][/IMG]

m1w14.jpg
[/URL][/IMG]

m1w1q.jpg
[/URL][/IMG]

m1w21.jpg
[/URL][/IMG]

m1w2b.jpg
[/URL][/IMG]

m1w2z.jpg
[/URL][/IMG]

m1w3j.jpg
[/URL][/IMG]

m1w4q.jpg
[/URL][/IMG]

m1w57.jpg
[/URL][/IMG]

m1w5s.jpg
[/URL][/IMG]

m1w60.jpg
[/URL][/IMG]

m1w6w.jpg
[/URL][/IMG]

m1w7k.jpg
[/URL][/IMG]

m1w7x.jpg
[/URL][/IMG]

m1w8f.jpg
[/URL][/IMG]

m1w8v.jpg
[/URL][/IMG]

m1w9g.jpg
[/URL][/IMG]

m1w9u.jpg
[/URL][/IMG]

m1wbb.jpg
[/URL][/IMG]

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

LA BEBE 40 KİŞİYLE GELDIM SAVAS YOLLA DEDİM YOLLAYAMADIM 1 SAAT SONRA GELMISIN SAVAS YOLLUYORSUN HEREKZ OYUNDAN CIKINCA CÖLDE 20 KISISINIZ AMA 5 KSIYE DALIYOSUNUZ EE GELDIK CÖLE NIE KACTINIZ .D OLUM SEN DEKI BU G.....T KORKUSU OLDUKDAN SONRA FERİŞTAHIN GELSENE BİŞEY YAPMAZ SIGINTI BİZ 40 KISI MAVIYI KILCITAN GECİRDIK LA LONCADAN DAGIL .D SEN KUYRUGUNU SIKISTIRIP KACTIN KOCUM SEN ÖNCE BÜYÜDE ONDAN SONRA KONUS BEBELER GİBİ 5 6 KISI KALINCA BİZ GELIN 40 KISI ACIKKEN LONCAMIZ NEDEN GELMEDIN CÖLE MAVİYE LONCA SAVASI YEMEDİ TABİ G..T :D COCUK BAK BUDA LONA SAVASINI YOLLAMADIGIN SS :) B

m1wkf.png

m1wm8.png

m1wnr.png

[sıze=4]bos ss lerle bişi olmaz kocum bız senın gibi bos ss alsaydık forumda binlerce ss ne bakardın 40 kısye gelemeyen 5 ksıye gelir :) iii korkutmusum sizi [/sıze]

[sıze=7]lan bebe tipe bak la fotoya .d vorosmu lan o voros senın sülalenı satın alır la gelde para werem sana cocuklarla ugrasamıyorum ben :d 20 kısı geldınızde noldu la kacan kım cölden :d yalvarma bu kadar bu oyunun kralı biziz kocum alayınız gelsın kendıne güvenmeyen sensın olum sıgıntı kırmızıya sıgınsan kac yazar gene kacarsınız cölden :d[/sıze]

Olum bos ss cek aldıgın sslerde kac tane sarı bayrak war la 4 5 tane 20 ksıı 4 5 ksıı keserekmı ss alıyon bizimkıler geldı kactınız cölden kacarknde ss alsaydın la biz cöldeyız senın uyku vaktın gldı hadi uyu velet :d

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri