Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

KarnavaL vs CooLs // DOSTLARIM YETER HERKESE !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BQZQKOZBOZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ııııyyyyyy :D :D :D dur dur dur 40 kişi miydin :D :D 19 kişi açıktı loncanda kodumun yalancısı :D benim her yerde kolum var aslanım kendini çok zeki sanma herkes sana çalışmaz bu alemde ;) kodumun evladı :D ben sana dedim ilk sen yolla diye yolladıktan sonra senin 3 kağıt yapacağını biliyordum ve yokladım seni. Hee oyundan ben kaçmadım aslanım kaçsan senin sülaleni itiklemek için çölü basmazdık veee oyunda girdiğim de sana savaş daveti yollamazdım turşu :D Şimdi yolunu al evlat . . .

Bebe ss cekım sana yarın iştersen 40 degıl 70 onlıne cekım la senin gibi sümsükmüyüm ben ona buna yalvaram .d 20 kıslık loncn wr bı boka yaramıyor hiç biri hpsı ezık .d senin gibi savas yolla dedık yemdi götün nese ugrasamıcam ss n orda bak bka gül .d

Bebe ss cekım sana yarın iştersen 40 degıl 70 onlıne cekım la senin gibi sümsükmüyüm ben ona buna yalvaram .d 20 kıslık loncn wr bı boka yaramıyor hiç biri hpsı ezık .d senin gibi savas yolla dedık yemdi götün nese ugrasamıcam ss n orda bak bka gül .d

Sen 70 kişi online çek ben oyunu bırakırım lan varoş. Loncam da emin ol 20 kişilik. :D :D Sen daha dün yokken benim loncam vardı piyasada süt oğlu :D Şimdi hadi yolun bak yallaaah :D :D

Kenana bi soğuk su :D :D :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri