HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
An itibarı ile rekorbilişim filesini güncelledi ve mail olarak bildirdi. bende irtibata geçerek yeni filese geçiş yaptım.
Şunu soylemek istiyorum; sabırla bekleyen arkadaşlarıma mujde vereyımki. Files on numöara olmuş. Emeğinize sağlık RekorBilişim.
Şunu soylemek istiyorum; sabırla bekleyen arkadaşlarıma mujde vereyımki. Files on numöara olmuş. Emeğinize sağlık RekorBilişim.
Yazmadan geçemicem,
Hala kullanmaktayım ve sunucuyu alalı 2 ayı buldu bugune kadar hiçbir sıkıntı olmadı .Destek sistemi gayet hızlı(tek kişi olmasına rağmen) sunucuda veya oyun fılesınde kesınlıkle bır sıkıntı yok . Tek ama tek sorun fılesın geliştirilmesi şart.onunda yapacaklarına ınanıyorum.
en guzel ve canalıcı yanı ise kımseye ıhtıyaç duymadan putyden istediğiniz filesi kendınız kurabılmenız ( zor-orta-kolay-tr tipi vs) bu ozellık herşeye bedel bence.
ben tekrardan rekorbilişime teşekkur ederım.
An itibarı ile rekorbilişim filesini güncelledi ve mail olarak bildirdi. bende irtibata geçerek yeni filese geçiş yaptım.
Bu güzel yorumlarınız için biz teşekkür ederiz.
İyi veya kötü yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar...
Katılıyorum.Kaliteli Güvenilir ve Ücreti yatırdığınızda %100 teslim alabileceğiniz nadir firmalardandır. Rakibim olmasına rağmen tavsite etmekten çekinmeyeceğim İşini bilen ve işine sahip çıkan bir firma.
Katılıyorum.
Teşekkürler..
İyi veya kötü yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)