HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
2 gündür ne yaptıysam bu sorunu çözemedim. Ayrıca sadece bu sorunla bitmiyor Z8games sitesinede erişemiyorum. Her siteye girebiliyorum fakat Z8gamese giremiyorum. Sorun ile ilgili çözüme ulaşan arkadaşlar var ise yardımcı olursalar çok sevinirim.
geçmiş olsn beyler z8games yeni sistem getirdi hack kulanlarin hesabini bulup yarni ipilerini bulup ip bani yapiştiiriyrlar modemi restlesen bile olmyr
ben cafede oynyrdm çharim banlandi ip banda yedim cafe oyuna giremiyr hahaha
netci benim yzümden oyunu sildi wqewqewwqewqe
inş geçer
ben cafede oynyrdm çharim banlandi ip banda yedim cafe oyuna giremiyr hahaha
netci benim yzümden oyunu sildi wqewqewwqewqeinş geçer
geçmiş olsn beyler z8games yeni sistem getirdi hack kulanlarin hesabini bulup yarni ipilerini bulup ip bani yapiştiiriyrlar modemi restlesen bile olmyr
ben cafede oynyrdm çharim banlandi ip banda yedim cafe oyuna giremiyr hahahanetci benim yzümden oyunu sildi wqewqewwqewqe
inş geçer
kardeşim ben oyunu 6 aydır oynuyorum ve daha yeni yeni çözebilmekteyim oyunu ki kaldıki hack denen şeyi açıcam hiç anlamam öyle şeylerden. Ben çok normal bi şekilde oynuyordum bu oyunu ve son gelen patch %250 exp eventi bundan sonra bu sorunlar başladı. Ayrıca işin garipliği ise hemen yan taraftaki komşum bu oyunu çok rahat oynayabiliyor. Kullandığı internet şirketi SUPERONLİNE benim tahminime göre TTnet bu oyun tarafından engellenmiş olabilir. Bir diğer sorunda bugün %250 exp eventinin bitmiş olması gerekiyor ve bunun sonunda oyunu eski haline getirmeleri için ufak bi patch atmaları gerekiyor bu olayı hala uygulamadılar eğer uygulanırsa sanırım bizim sorunlarımız ortadan kalkıcaktır.
ben crosfire ilk basladıgımda 2 sene once ıdı o zaman bı wall denemısstm ban yemısttım o hesap kullanıyorum halen yani 2 sene önce idi o ip suan kullandıgım yenı ip nerden bulup banlıyacaklar ya
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)