xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Kaldığımız yerden...

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdemaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 608

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Herkese Merhaba;


Yaklaşık 1,5 haftadır forumla doğru düzgün ilgilenemedim.Sağlık sorunlarım vardı normalde Çarşamba ameliyat olmam gerekiyordu fakat Salı günü sabah yaptılar.Daha 2 saat önce eve geldim biraz ağrılarım var.Zor bir ameliyat oldu Allah'a şükür geçti bunuda sizinle kutlamak istedim sizide çok özledim ne yalan söylim fakat yaklaşık 1 hafta veya 1,5 hafta yokum göğsümden ameliyat olduğumdan dolayı fazla oturup eğiliyemiyorum 1 haftaya 1,5 haftaya eskisi gibi olmasada yavaş yavaş eskisi gibi olucam..Bu süre zarfından bütün foruma destekleri için teşekkür ederim özellikle @admin; Emrah Admin'e kendisi forumda olmak üzere forum dışında da çok yardımcı olmaya çalıştı.

Zor kısmı atlattık 1,5 haftaya kadar tamamen iyileşicem inşAllah şimdilik durumumu haber vermek ve evime sağlam geldiğimi kutlamak için konu açtım.


Sözlerimi bitirmeden önce o büyük insan,şehitler şehidi,Ehli Beyt'in gülü olan ve benim hayat yolumu çizen onun yolunda ilerlediğim o büyük şehit İmam Hüseyin'nin sözleriyle bitirmek istiyorum;

Zenginlik nedir? Diye sorduklarında: “Arzuların az olması ve yeterli olan rızka razı olmaktır.

Dünyada en büyük zenginlik sağlınızdır.Bırakın parayı arzularınızı nefsinizi,Şu 1,5 haftada bunu anladım o hastanedeki insanları kendimi Allah herkese sağlık ve rızık nasip etsin.

1,5 Hafta sonra tamamen görüşmek üzere Allah'ın selamı rahmeti üzerinize olsun.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçmiş Olsun Kardeşim Umarım en yakın zamanda Sağlığına kavuşursun eskisinden daha iyi olursun.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst