HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Geçmiş olsun..
Herkese Merhaba;
Yaklaşık 1,5 haftadır forumla doğru düzgün ilgilenemedim.Sağlık sorunlarım vardı normalde Çarşamba ameliyat olmam gerekiyordu fakat Salı günü sabah yaptılar.Daha 2 saat önce eve geldim biraz ağrılarım var.Zor bir ameliyat oldu Allah'a şükür geçti bunuda sizinle kutlamak istedim sizide çok özledim ne yalan söylim fakat yaklaşık 1 hafta veya 1,5 hafta yokum göğsümden ameliyat olduğumdan dolayı fazla oturup eğiliyemiyorum 1 haftaya 1,5 haftaya eskisi gibi olmasada yavaş yavaş eskisi gibi olucam..Bu süre zarfından bütün foruma destekleri için teşekkür ederim özellikle @admin; Emrah Admin'e kendisi forumda olmak üzere forum dışında da çok yardımcı olmaya çalıştı.
Zor kısmı atlattık 1,5 haftaya kadar tamamen iyileşicem inşAllah şimdilik durumumu haber vermek ve evime sağlam geldiğimi kutlamak için konu açtım.
Sözlerimi bitirmeden önce o büyük insan,şehitler şehidi,Ehli Beyt'in gülü olan ve benim hayat yolumu çizen onun yolunda ilerlediğim o büyük şehit İmam Hüseyin'nin sözleriyle bitirmek istiyorum;
Dünyada en büyük zenginlik sağlınızdır.Bırakın parayı arzularınızı nefsinizi,Şu 1,5 haftada bunu anladım o hastanedeki insanları kendimi Allah herkese sağlık ve rızık nasip etsin.
1,5 Hafta sonra tamamen görüşmek üzere Allah'ın selamı rahmeti üzerinize olsun.
Geçmiş olsun , umarım daha önce aramıza dönersin.
İyi akşamlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)