noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Cs 1.6 Not Responding Hatası [Bütün Serverler ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkanozcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

5c6d6a3fafc41

Hatali Profil: furkanozcan
Üye
Konular
0
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
0
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

beyler cs 1.6 not respondig hatasının çözümünü bilen varmı ?
oyunu komple sildim pc yi temizledim yükledim ayni hata sonra sildim ccleaner ile temizledim yükledim yine ayni not responding bu sefer cs yukluyken ccleaner ile temizledim ayni virüs programindandir dicem ama pc de virüs programi yok modemede reset attim yine aynı :(
Çözümünü bilen lütfen cvp verebiirmi bilene +rep verecem

Hatanin Resimini

cb498.jpg

255 tane server var hepside aynı :(

Son düzenleme:
beyler cs 1.6 not respondig hatasının çözümünü bilen varmı ?
oyunu komple sildim pc yi temizledim yükledim ayni hata sonra sildim ccleaner ile temizledim yükledim yine ayni not responding bu sefer cs yukluyken ccleaner ile temizledim ayni virüs programindandir dicem ama pc de virüs programi yok modemede reset attim yine aynı :(
Çözümünü bilen lütfen cvp verebiirmi bilene +rep verecem

Hatanin Resimini

cb498.jpg

255 tane server var hepside aynı :(

im_skype.gif

[h=2]
icon1.png
[/h]
İnternet bağlantın yok veya orta kayıtlı olan serverlar artık aktif değil. Bu ip adreslerini internet olmadan mı oynamaya çalışıyosun. Eğer internetin varsa oyununda internet bağlantısı ile ilgili klasörler eksik olabilir. Baştan cs 1.6 v7 kur. Üzerinede cs v23 patch kur.​

im_skype.gif

icon1.png

İnternet bağlantın yok veya orta kayıtlı olan serverlar artık aktif değil. Bu ip adreslerini internet olmadan mı oynamaya çalışıyosun. Eğer internetin varsa oyununda internet bağlantısı ile ilgili klasörler eksik olabilir. Baştan cs 1.6 v7 kur. Üzerinede cs v23 patch kur.​

Crousa'ya Katılıyorum.Genellikle İnternet olmayınca olur bu durum.Oyun yöneticisinin Serverlist'ini indirip kurarsan düzelir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri