C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

admin ve yöneticiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IHazaRdI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 882

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

aynen sahte bu ss kardeşim engelle yok p.m bölümünde apacık ortada gm ilgilenir kesin acılır carın :ka19:

Sayın gmler admınler yöneticiler su sslerle ltfen ılgılenına rtık tıcket attım 1 hafta oldu daha karsılık yok suan madurum sahte ssler yuzunden carım 999 gun ban yedi banada yazık deılmı ltfn artık ilgilenin..!

aynen katılıyorum eski ss dersenizde ne kadar eski yani onuda kanıtıyla gösterin o zaman.Sahte olduğu çok net yani bence admin ilgilenmeli ss ile

yaw tamam anladık bnm koyduum ss lerede sayte belli diyolar. Bu ss nin sahte oldugu neresnden belli vallaha bulamadım onu yaw ss koyuyo insanlar hemen sizde yararlanın yönetimin akılsızlıgından? zekiiler bu ss yi koyana helal la bunun gibilerine yapıcan sahte oldugu nerden belli ben görevedim bir zahmet sen gösterrmsn ?

yaw tamam anladık bnm koyduum ss lerede sayte belli diyolar. Bu ss nin sahte oldugu neresnden belli vallaha bulamadım onu yaw ss koyuyo insanlar hemen sizde yararlanın yönetimin akılsızlıgından? zekiiler bu ss yi koyana helal la bunun gibilerine yapıcan sahte oldugu nerden belli ben görevedim bir zahmet sen gösterrmsn ?
kardes p.m dekı engelle yazısı nerde sen mmo oynuyon demı MykaLpSiz carım bu svde 4 aydır var dıkkatlı bagarsan anlarsın

harbiden pmdeki Engelle butonu nerde? yani oyuna gir herhangi birine pm yaz orda engelle yazısı görceksin dikkatli bakarsan o ss de engelle yazısı yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri