- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
aynen sahte bu ss kardeşim engelle yok p.m bölümünde apacık ortada gm ilgilenir kesin acılır carın :ka19:
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sayın gmler admınler yöneticiler su sslerle ltfen ılgılenına rtık tıcket attım 1 hafta oldu daha karsılık yok suan madurum sahte ssler yuzunden carım 999 gun ban yedi banada yazık deılmı ltfn artık ilgilenin..!
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
aynen katılıyorum eski ss dersenizde ne kadar eski yani onuda kanıtıyla gösterin o zaman.Sahte olduğu çok net yani bence admin ilgilenmeli ss ile
yaw tamam anladık bnm koyduum ss lerede sayte belli diyolar. Bu ss nin sahte oldugu neresnden belli vallaha bulamadım onu yaw ss koyuyo insanlar hemen sizde yararlanın yönetimin akılsızlıgından? zekiiler bu ss yi koyana helal la bunun gibilerine yapıcan sahte oldugu nerden belli ben görevedim bir zahmet sen gösterrmsn ?
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardes p.m dekı engelle yazısı nerde sen mmo oynuyon demı MykaLpSiz carım bu svde 4 aydır var dıkkatlı bagarsan anlarsınyaw tamam anladık bnm koyduum ss lerede sayte belli diyolar. Bu ss nin sahte oldugu neresnden belli vallaha bulamadım onu yaw ss koyuyo insanlar hemen sizde yararlanın yönetimin akılsızlıgından? zekiiler bu ss yi koyana helal la bunun gibilerine yapıcan sahte oldugu nerden belli ben görevedim bir zahmet sen gösterrmsn ?
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yaw tamam anladık bnm koyduum ss lerede sayte belli diyolar. Bu ss nin sahte oldugu neresnden belli vallaha bulamadım onu yaw ss koyuyo insanlar hemen sizde yararlanın yönetimin akılsızlıgından? zekiiler bu ss yi koyana helal la bunun gibilerine yapıcan sahte oldugu nerden belli ben görevedim bir zahmet sen gösterrmsn ?
harbiden pmdeki Engelle butonu nerde? yani oyuna gir herhangi birine pm yaz orda engelle yazısı görceksin dikkatli bakarsan o ss de engelle yazısı yok
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)