Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Metin2 Private Server Tanıtımları bölümünde normal ÜYE' lerde o bölümdeki konulara mesaj yazabiliyor ve böylelikle konularda Floodlar ortaya çıkıyor aslında Metin2 Private Server Tanıtımları bölümüne de TM ÜYE' lerin konu açabildiği gibi TM ÜYE'lerinde mesaj yazması gerekse daha iyi olmazmı konulardaki Flood'ların önüne geçilir.
@admin; Emrah abi ?
@admin; Emrah abi ?
abi bence kendımce birkaç önerı dıyelım
öncelıkle forumun hızı çok iyi olmalı (daha iyi makınalar vs.) bu hızı arttırmamız gerekıyor. belkı benım ınternetımden de kaynaklanabılır ama hızını bıras daha arttırmamız gerekıyor. maddı konuda sıkıntılar olursa yapılmayabılır veya reklam ucretlerı %- bellı bır oranda arttırıllabılır.
forumun gorunusu tema, butonlar, vs. vs. butonlar, ranklar, logo vs. guzel ama sadece tema çok sade kalmış gibi iyi bir tema alınabılınır misal öncekı tema bence çok guzeldı tamam biras abartı olabılır ama böyle bir foruma en ıyı gıdebılecek temalardan bırısıydı gene aynı şekılde sıze kalmıs aldıgınız yerden buna benzer bırkaç tema modelı vardı ben bakmıştım foruma da yakışır şekılde
forumda o kadar çok yan hesap var flood ve spamı önlemek ıcın bu hesaplara 3 veya 6 ayda bir hesap doğrulama sıstemı getırılebılınır
üsteki arkadaşımızın dedıgı gibi mt2 pvp tanıtım bolumune sadece tm uyelıkler yorum yazabılse guzel olur .
şuanlık bu kadar ama bence çok eksık var
bılıyorum ve inanıyorum zamanla hepsını yapacagız.
öncelıkle forumun hızı çok iyi olmalı (daha iyi makınalar vs.) bu hızı arttırmamız gerekıyor. belkı benım ınternetımden de kaynaklanabılır ama hızını bıras daha arttırmamız gerekıyor. maddı konuda sıkıntılar olursa yapılmayabılır veya reklam ucretlerı %- bellı bır oranda arttırıllabılır.
forumun gorunusu tema, butonlar, vs. vs. butonlar, ranklar, logo vs. guzel ama sadece tema çok sade kalmış gibi iyi bir tema alınabılınır misal öncekı tema bence çok guzeldı tamam biras abartı olabılır ama böyle bir foruma en ıyı gıdebılecek temalardan bırısıydı gene aynı şekılde sıze kalmıs aldıgınız yerden buna benzer bırkaç tema modelı vardı ben bakmıştım foruma da yakışır şekılde
forumda o kadar çok yan hesap var flood ve spamı önlemek ıcın bu hesaplara 3 veya 6 ayda bir hesap doğrulama sıstemı getırılebılınır
üsteki arkadaşımızın dedıgı gibi mt2 pvp tanıtım bolumune sadece tm uyelıkler yorum yazabılse guzel olur .
şuanlık bu kadar ama bence çok eksık var
bılıyorum ve inanıyorum zamanla hepsını yapacagız.Alıntı Yapıldı bildirisinin tekrardan gelmesi forum için çok yararlı olmuş çünkü eskiden konulara yapılan mesajlardan haberdar olamıyorduk şimdi daha iyi oldu, Teşekkürler.
Arama sistemi kapalı oldugunda googleden bar entegre edilebilir bence forumun işleyişi sarsırmaz
Forumumuz hakkında önerilerinizi bu konu altından yapabilirsiniz. Her türlü önerinize açığız...
DİKKAT! YENİ KATEGORİ AÇMA TALEPLERİNİZ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ
Son zamanlarda Server Tanıtımları bölümünde çok aşırı derecede aynı serverlerden konular var. Millet 2 defa konu açmak yasak olduğu için 3-4 hesap açıp tüm paylaşımlarımda yorum kasıyor.
Şahsen TM üyelik için gereken mesaj sayısı arttırılmalı. Ve sadece mesaj sayısı ile değil forumda online olma süreside bunu etkilemeli.
Örn: 48 Saat online süresi, 700+ Mesaj
GM İlanları kısmınada faydası olacak GM İlanları kısmında 20 konudan 17 si GM Olmak istiyorum oluyor. Yürüttüğüm mantık şu. TM Üyelik değerli olunca Reklamcı GM alımları da bir hayli artacak
Bu sayede Metin2 Private Server Tanıtımları bölümünde gereksiz serverlerin azalacağını ve daha sakin bir görünüm olacağını tahmin ediyorum. 1. Sayfada ki 30 serverden 10u tekli konu 20 side çift veya 3 konu aynı oluyor.
TM Üyelik Herkesin harcı olmamalı.
@admin;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)