Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sayın Adminim Ben Bilgisayar Bölümününde Bir Rütbesinin Olmasını İstiyorum Mesala O Bölümde Çeşitli Sorunlar Üzerinde Video Çeken Arkadaşlar Ve Sorunlarla İlgilene Arkadaşlar Bilgisayar Yardım Rütbesini Alsın Yani Bilgisayar Yardım Tagı Olsa Güzel Olur Ve Orda Çalışmak İsterim Saygılar
@admin; @peacemackers;
Yönetim üyeleri mesaj yazarken, konu açarken sol tarafta kullanıcı profili görünür ya. O kullanıcı porfilinin arka planı rütbe renginde olması çok güzel olabilir. Örnek verecek olursam ;
Tabi bu bir örnek. Örnekteki kullanılan renk biraz daha açık ve saydam olabilir. Acele ile yaptığım için böyle oldu. Yani ne kastetmek istediğimi anlamışsınızdır. Böyle olursa çok güzel olur, çoook.
Yönetim üyeleri mesaj yazarken, konu açarken sol tarafta kullanıcı profili görünür ya. O kullanıcı porfilinin arka planı rütbe renginde olması çok güzel olabilir. Örnek verecek olursam ;
Tabi bu bir örnek. Örnekteki kullanılan renk biraz daha açık ve saydam olabilir. Acele ile yaptığım için böyle oldu. Yani ne kastetmek istediğimi anlamışsınızdır. Böyle olursa çok güzel olur, çoook.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@admin; @peacemackers;
Tabi bu bir örnek. Örnekteki kullanılan renk biraz daha açık ve saydam olabilir. Acele ile yaptığım için böyle oldu. Yani ne kastetmek istediğimi anlamışsınızdır. Böyle olursa çok güzel olur, çoook.![]()
Sade bir tema kullanıyoruz, bozmaz mı sadeliği Emrullah?

@admin; @peacemackers;
![]()
Tabi bu bir örnek. Örnekteki kullanılan renk biraz daha açık ve saydam olabilir. Acele ile yaptığım için böyle oldu. Yani ne kastetmek istediğimi anlamışsınızdır. Böyle olursa çok güzel olur, çoook.![]()
Sade bir tema kullanıyoruz, bozmaz mı sadeliği Emrullah?
Dün gece rüyamda görmüştüm. Manyak duruyor.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)