Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Başından sonuna kadar ciddiye alacaktım fakat şu son eklediğin resim seviyeyi belli etmiş. Bu hakareti ilk ben görseydim farklı olurdu sonuçları. O yüzden önerilerinin geri kalanına da cevap vermeyeceğim. Artniyetli hareketler burada prim yapmaz emin ol. Forum şöyle battı böyle battı en fazla şukadar aktif üye diye eleştirmek yerine daha iyisini yaparsan insanlar senin açtığın foruma gelsin.
@admin; Unutmayın hilenin üzerinde, hilenin sitesinin linki var diye 6 tane konum silinmişti, bu kuralların neresi dandik değil. Yapımcıya saygınız olsun biraz. Görende konuda var yada resimde var sanacak. Hilenin üzerinde var onlarda konuda gizlenmiş halde...
@admin; bu konuyu daha önce özelden de konuşmuştuk ve o zamanda aynı şekilde saçma sapan kuralları belirtmiştim.
Bu arada foruma hakaret etmedim, kör olmayanlar okuyabilir, "dandik kuralları olan forum" -.-
Son düzenleme:
@admin; Unutmayın hilenin üzerinde, hilenin sitesinin linki var diye 6 tane konum silinmişti, bu kuralların neresi dandik değil. Yapımcıya saygınız olsun biraz. Görende konuda var yada resimde var sanacak. Hilenin üzerinde var onlarda konuda gizlenmiş halde...
@admin; bu konuyu daha önce özelden de konuşmuştuk ve o zamanda aynı şekilde saçma sapan kuralları belirtmiştim.
Bu arada foruma hakaret etmedim, kör olmayanlar okuyabilir, "dandik kuralları olan forum" -.-
heryerin bazı kuralları vardır ve bu kurallara uymak durumundasın. Kurallar foruma hakarete ban cezası gerektiriyor. Bu sebepten uyarı amaçlı banlıyorum.
Tapatalk bir mobil android uygulaması forumumuz turkmmo.com için ayarlanılabilir , eminim ilgi büyük olacaktır
Tapatalk bir mobil android uygulaması forumumuz turkmmo.com için ayarlanılabilir , eminim ilgi büyük olacaktır
Kesinlikle :ka19:
Bence turkmmo kurucusu/kurucuları metin2 pvp server satış işine girseler bu sektörün hem en çok kazananı hem en güveniliri hemde en uzmanı olurlar. Ve herkezde burayı tercih eter.
ama tabi bu bilişim elemanları forumdan seçilmeyecek yani elymt2 deki gibi uzmanlar olcak.
Yöneticierin böyle bir düşünceleri var mı? veya gelecekte olacak mı?
admin cevabını yazar mısın lütfen?
@admin;
ama tabi bu bilişim elemanları forumdan seçilmeyecek yani elymt2 deki gibi uzmanlar olcak.
Yöneticierin böyle bir düşünceleri var mı? veya gelecekte olacak mı?
admin cevabını yazar mısın lütfen?
@admin;
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)