Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
250 bence gayet uygun 150 olursa floodla yada bi şekilde tm üyelik alıp tanıtım yapabilirler 250 gayet uygun bence tabi admin bilir gerisini![]()
Benim için bir önemi yok 250 olması ancak. flood yapan adam 250 yede getirir msj sayısını .d
Benim için bir önemi yok 250 olması ancak. flood yapan adam 250 yede getirir msj sayısını .d
Flood yapan üyelerimizin mesajları zaten siliniyor. Flood mesaj tekrarıdır bir konuya sürekli anlamsız kelimeler yazarsa mesajları silinir.
Flood yapan üyelerimizin mesajları zaten siliniyor. Flood mesaj tekrarıdır bir konuya sürekli anlamsız kelimeler yazarsa mesajları silinir.
Haklısınız ancak. örnegin gm ilanları bolumundekı butun konulara başarılar yazarsa. yine msj kasmıs oluyor. ve bıldıgım kadarıyla bunun bır ban cezası yok
Haklısınız ancak. örnegin gm ilanları bolumundekı butun konulara başarılar yazarsa. yine msj kasmıs oluyor. ve bıldıgım kadarıyla bunun bır ban cezası yok
Dediğiniz şey flood'a girmiyor evet cezasıda yok kuralları cıgnemıs olmuyorsun cunku
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)