farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Forum Hakkında Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 388
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

forum vBulletin 5 e geçse iyi olmazmı?

vb5 örnek site isteyen konu altına yazsn ömden ataym site .vb5 bence çok güzel. umarım turkmmo da vb5 e geçer zaten turkmmo yöneticilerinin lisans fiyatını dert edeceklerini zannetmiyorum reklamlardan bir sürü para kazanıyorlar sonucta :D

forum vBulletin 5 e geçse iyi olmazmı?

vb5 örnek site isteyen konu altına yazsn ömden ataym site .vb5 bence çok güzel. umarım turkmmo da vb5 e geçer zaten turkmmo yöneticilerinin lisans fiyatını dert edeceklerini zannetmiyorum reklamlardan bir sürü para kazanıyorlar sonucta :D

Vbulletin5 şuan için çok stabil değil + eklenti desteği yetersiz. Bziimde forumda kullandığımız çok fazla eklenti var, kendi hazırladığımız eklentiler var hepsi vbulletin4 e uygun durumda o yüzden 5 sürümüne geçmek gibi bir düşüncemiz yok

Admin En Gerekli Kategoriler
1-İOS
2-Windows
3LİNUX
4-Cep Telefonları
5-iPhone
6-Sony
7-Windows Phone
8-LG
9-Samsung
Bunlar Oldukca Bu Forum kapanmaz.

Vbulletin5 şuan için çok stabil değil + eklenti desteği yetersiz. Bziimde forumda kullandığımız çok fazla eklenti var, kendi hazırladığımız eklentiler var hepsi vbulletin4 e uygun durumda o yüzden 5 sürümüne geçmek gibi bir düşüncemiz yok
Adminim Doğru Diyorsunuz Ama Unuttuğunuz Bir Kaç Şey Var Vbulletin 5'e Geçersek Tema Sıkıntımız Yaşanıcak Vbulletin 5'in Tema Kodlamasını İncelediğimde Kodlama Biraz asp Türüne Kaçıyordu . Onun için ayrı masraf çıkacak Bana Göre Vbulletin 4 Daha İyi Neden Derseniz Açıkları Az Vbulletin 4'de Kalalım .

Özel üyelik bir kere alınsın ve sınırsız bir biçimde kullanılsın diye düşünüyorum. Bu şekilde süreli olması insanları sıkabilir kanaatindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri