Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Forum Hakkında Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 388
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bence Mod. Alımları Ayın Belli Bir Gününde olmalı ! @admin ;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence Mod. Alımları Ayın Belli Bir Gününde olmalı ! @admin ;
Mod Olmak İçin Çok Çalışmamız Gerekiyor Örnek Verirsek;

Mod Alımları 1 Ayda Seçiliyor, 1 Ayda Ne Kadar Başarı Sağlayabilirsin ki? Çok Birşey Elde Edemezsin Büyük Bir Forum, Yararlı Ve Güncel Paylaşım Yapmak Oldukça Zor. O Yüzden Mod Alımları Gerektiği Zaman Yapılıyor.

Mod Olmak İçin Çok Çalışmamız Gerekiyor Örnek Verirsek;

Mod Alımları 1 Ayda Seçiliyor, 1 Ayda Ne Kadar Başarı Sağlayabilirsin ki? Çok Birşey Elde Edemezsin Büyük Bir Forum, Yararlı Ve Güncel Paylaşım Yapmak Oldukça Zor. O Yüzden Mod Alımları Gerektiği Zaman Yapılıyor.
Ben Yaklaşık 1 Ay Önce Başvuru Yaptım Şu 1 Ay'da İlk Başlarda Umudum Vardı Ama Sonra.Yavaş Yavaş Umudum Tükeniyor.Bende Umudumuzun Hala Yerinde Kalması İçin Kaç Böyle Bir Şey Yada Buna Benzer Bir Şey Gerekli.

Ben Yaklaşık 1 Ay Önce Başvuru Yaptım Şu 1 Ay'da İlk Başlarda Umudum Vardı Ama Sonra.Yavaş Yavaş Umudum Tükeniyor.Bende Umudumuzun Hala Yerinde Kalması İçin Kaç Böyle Bir Şey Yada Buna Benzer Bir Şey Gerekli.

Sizide anlıyorum fakat şöyle düşünelim

Admin kadrosuda sonuçta bir insan kişisel ihtiyaçlar sorunlar olabilir bu gayet normal gerekli analiz ve araştırmalar gerekli şartlar olgunlaşmasıyla başlar ve uzman üyeler izlenir gerekli araştırmalar ve analizler tamamladıgında,ise kiritelere uygun adaylar seçilir daha sonuçlar açıklanmadan karamsarlıga düşmeniz anlamsız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri