Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bence Mod. Alımları Ayın Belli Bir Gününde olmalı ! @admin ;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Mod Olmak İçin Çok Çalışmamız Gerekiyor Örnek Verirsek;Bence Mod. Alımları Ayın Belli Bir Gününde olmalı ! @admin ;
Mod Alımları 1 Ayda Seçiliyor, 1 Ayda Ne Kadar Başarı Sağlayabilirsin ki? Çok Birşey Elde Edemezsin Büyük Bir Forum, Yararlı Ve Güncel Paylaşım Yapmak Oldukça Zor. O Yüzden Mod Alımları Gerektiği Zaman Yapılıyor.
Ben Yaklaşık 1 Ay Önce Başvuru Yaptım Şu 1 Ay'da İlk Başlarda Umudum Vardı Ama Sonra.Yavaş Yavaş Umudum Tükeniyor.Bende Umudumuzun Hala Yerinde Kalması İçin Kaç Böyle Bir Şey Yada Buna Benzer Bir Şey Gerekli.Mod Olmak İçin Çok Çalışmamız Gerekiyor Örnek Verirsek;
Mod Alımları 1 Ayda Seçiliyor, 1 Ayda Ne Kadar Başarı Sağlayabilirsin ki? Çok Birşey Elde Edemezsin Büyük Bir Forum, Yararlı Ve Güncel Paylaşım Yapmak Oldukça Zor. O Yüzden Mod Alımları Gerektiği Zaman Yapılıyor.
Ben Yaklaşık 1 Ay Önce Başvuru Yaptım Şu 1 Ay'da İlk Başlarda Umudum Vardı Ama Sonra.Yavaş Yavaş Umudum Tükeniyor.Bende Umudumuzun Hala Yerinde Kalması İçin Kaç Böyle Bir Şey Yada Buna Benzer Bir Şey Gerekli.
Sizide anlıyorum fakat şöyle düşünelim
Admin kadrosuda sonuçta bir insan kişisel ihtiyaçlar sorunlar olabilir bu gayet normal gerekli analiz ve araştırmalar gerekli şartlar olgunlaşmasıyla başlar ve uzman üyeler izlenir gerekli araştırmalar ve analizler tamamladıgında,ise kiritelere uygun adaylar seçilir daha sonuçlar açıklanmadan karamsarlıga düşmeniz anlamsız
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)