Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Arkdaşlar Yardım edin Katil olcam!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hxsx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kardeşim 12 ben 18 yaşındayım..

Bende 18 yaşındayım hatta bugün girdim :)
Abim 21 yaşında ben ona hiçbirşey yapmıyorum hatta seviyor ve yardım ediyorum. Ama o beni öldürmek için can atıyor elinde olsa anında öldürecek. Her dakika bana çatıyor durduk yere vuruyor ne vuruyon desem kalkıp yerden yere vuracak senin konunla alakası yok ama işte böyle şeyler olabiliyor. :)

Konuda gereksiz tartışma çıkarmayın.

Konuyu ne hale çevirdiniz.

Tekrarlanırsa cezai işlem uygulanacaktır bilginize.

Odaya kapatın diyen arkadaşlar çocuğun içinde kin mi bıraktıracaksınız da böyle sanki savaşta tutsak edilmiş asker gibi davran diyorsunuz kardeşine ? Gelelim senin sorununa ben de 5. sınıfa kadar ablamı sevmezdim devamlı televizyon bilgisayar kavgası çıkardı çünkü aramızda.Şimdi geriye dönüp bakınca ne kadar da saçma şeyler yapıyormuşuz dediğim oluyor ara sıra.Şu anda 17 yaşındayım ablam mimarlık yapıyor ve gayet iyi anlaşıyoruz.Devamlı birbirimize yardım ederiz ve severiz.Senin kardeşinin sorunu fazla başıboş bırakılması, kötü arkadaşlar edinmesi yada psikolojik olabilir alınma ama seni bir durumdan ötürü sevmiyor da olabilir,seni kıskanıyor da olabilir.En iyisi sorunu kökten çözmek için psikolog yardımı.

Arkadaşlar Benden 6 yaş küçük erkek kardeşim var ve bana Saygısı 0 Ne yapsan bana saygı duymuyo küfür ediyor,Dövüyorum Yine küfür ediyo İnsan gibi yaklaşıyorum ''Abim bak küfür etmme ben senin abinim ''Diyorum Nafile işten gelirken bişey alırsam onada alıyorum İyilik yapırum Fakat hala saygısız,Sadece bana saygısızlık yapmıyor Annneme ve Babamada saygısızlık yapıyor Ailem En küçük o olduğu için Sert davranamıyorlar,Bazen öldüresim geliyor Napabilirim,Nasıl bana saygı duyar Ne gerekiyorsam yaptım nafile Napim??

öncelikle onun senın saygını değil senin onun saygısını kazanman lazım. sana istediği kadar adı ile hitap etsin ne olcak ? yada sabhte abiler desin ? bnce onun saygısını kazan.

Katılıyorum benim kardeşimde öyle , acayip dövüyorum küçük yaşta terbiyeyi sıkı tutmadık şimardı.Şimdi ceremesini çekiyoruz..

döverek adam terbiye edilmez !

Yasaklar koyun eninde sonunda yola gelecektir.

acımasızca

Tek Yöntem Evde Bir Odaya Kapıyacaksın Sadece Yemek ve Su Vereceksin Ve Diyeceksin ki Ya Bize Adam Gibi Davranır Küfür etmeyi Bırakırsın Ya da Sonsuza Kadar Burada Kalırsın Böyle Yaparsan Sonunda Küfür etmeyi Bırakır Ve Düzelir

ısrarkes;14237040' Alıntı:
Gözünü korkutmalısın. Açık konuşacağım ailen çok yüz vermiş. Bir odaya kapat ve 2 gün orda kalsın, hiç birşey verme sadece su ver. Ve de ki "Eğer küfür edersen hep bunu yapacağım". :DD:D:D:D:

nazı kampına gönderek ?

Bence zamanla düzelir.Ama onunda bazi şeylerden ders almasi gerekiyor, ailenin değerini anlamasi lazim...

bu konuda sana katılıyorum

Konuda gereksiz tartışma çıkarmayın.

Konuyu ne hale çevirdiniz.

Tekrarlanırsa cezai işlem uygulanacaktır bilginize.

tmmdır sayın yöneticim :cool:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri