HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Benden 6 yaş küçük erkek kardeşim var ve bana Saygısı 0 Ne yapsan bana saygı duymuyo küfür ediyor,Dövüyorum Yine küfür ediyo İnsan gibi yaklaşıyorum ''Abim bak küfür etmme ben senin abinim ''Diyorum Nafile işten gelirken bişey alırsam onada alıyorum İyilik yapırum Fakat hala saygısız,Sadece bana saygısızlık yapmıyor Annneme ve Babamada saygısızlık yapıyor Ailem En küçük o olduğu için Sert davranamıyorlar,Bazen öldüresim geliyor Napabilirim,Nasıl bana saygı duyar Ne gerekiyorsam yaptım nafile Napim??
Son düzenleme:
Kusura Bakma Açık Konuşacağım , Ailen Terbiyeyi Sıkı Tutmadıgı için küçük diye yüz vermişler ve şımartmışlar sizin göreviniz arkadas cevresini terketmesi lazım ordada
öğrenebilir küfür ve ailenin daha sert çıkısması lazım bu konuda..
Kusura Bakma Açık Konuşacağım , Ailen Terbiyeyi Sıkı Tutmadıgı için küçük diye yüz vermişler ve şımartmışlar sizin göreviniz arkadas cevresini terketmesi lazım ordada
Katılıyorum benim kardeşimde öyle , acayip dövüyorum küçük yaşta terbiyeyi sıkı tutmadık şimardı.Şimdi ceremesini çekiyoruz..