Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

mars hırsızlık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EsKSeHRLiM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 358
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EsKSeHRLiM

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
65
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 3 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hıc bıse yazmıcam foto gayet acık

Bunu cevaplıyacak gmye yazıyorum. Bu konuda bu serverda büyük bir açık var. Önüne gelen sahte ssler oluşturup siteye atıp milleti banlatıyor. Benim aylardır emek verdiğim şey bu sahte ss yüzünden ban yerse daha da bu oyuna girmem. Şu hususlara dikkatinizi çekerim. Neden sol üst köseye cekilip siyah bandın olduğu yerde isim yazıyor? ve ıstedıgını yapabılırsın ip karsılastırması isterim. işine bak. Bana ait bunları yazdım fakat aradaki yazı bana ait degil yakınlaşıp dikkatlice bakıldığında fotoshop hataları bellidir. Lütfen bunu dikkate alın. Ve ben daha da tek kelime yazmıyorum buraya.

GM KAYIT LARI INCELE KUFRETIGINI GORSUN BU PIS HIRSIZIN :) :ka19:

Gm mars hirsizlik assadaki konuda ilgilendiniz bu adamin ssleri var :) ordan bakin caldiklari gozukuyor

Bana bu hakaretleri yapan asil kendisidir keske incelenme sansi olsa o kayitlarin. Sen sahtecilik yapiyorsun. Pis hirsiz olanda ben degilim benimle beraber tum sw biliyor senin oldgnu. Artik cevap yazmicam sende uzatma gm karar verir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri