- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sunucu Adı :
Yaş Sınırlaması : Server ile alakalı ve user cekebilsin yaşı hic önemli değil
İstediğiniz Günlük Online Süre : user cektigi sürece 10 dakikada dursa olur 10 saat de süre önemli degil ama arada bi görünsün TL olan gmlere
Aradığınız Özellikler : iyi reklam yapacak sözünü tutacak günde en az 10 user cekebilecek TL rütbesi olan gm lere saygısızlık etmeyecek örnek bazı gelen arkadaşlar daha gm olmadan ahkam kesip sırf gmlik yapma amaclı oyuna müracaat ediyor böyle olmayacak gm lik verilmisse onu hakkıyla şartıyla yerine getirecek eger kendinize güveniyorsanız ve ben servera günde en az 10 user cekebilirim diyorsanız bunu kesin olarak yapabilirim diyosanız hic durmayın verdigim msn adresini ekleyin ve gm liginizi vereyim
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : canpolatmt2@windowslive.com
Diğer / Ek : Oyundaki userler arasında eşitlik cok önemli kimseye kıyak gecme eventler haric hic bir oyuncuya item , yang, level v.s gibi seyleri vermeyecek güvenilen daha önce gm lik yapmış arkadaşları arıyoruz gm alımımız 2 kisi ile sınırlıdır 2 tane reklamcı gm arıyorum. bize
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yaş Sınırlaması : Server ile alakalı ve user cekebilsin yaşı hic önemli değil
İstediğiniz Günlük Online Süre : user cektigi sürece 10 dakikada dursa olur 10 saat de süre önemli degil ama arada bi görünsün TL olan gmlere
Aradığınız Özellikler : iyi reklam yapacak sözünü tutacak günde en az 10 user cekebilecek TL rütbesi olan gm lere saygısızlık etmeyecek örnek bazı gelen arkadaşlar daha gm olmadan ahkam kesip sırf gmlik yapma amaclı oyuna müracaat ediyor böyle olmayacak gm lik verilmisse onu hakkıyla şartıyla yerine getirecek eger kendinize güveniyorsanız ve ben servera günde en az 10 user cekebilirim diyorsanız bunu kesin olarak yapabilirim diyosanız hic durmayın verdigim msn adresini ekleyin ve gm liginizi vereyim
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : canpolatmt2@windowslive.com
Diğer / Ek : Oyundaki userler arasında eşitlik cok önemli kimseye kıyak gecme eventler haric hic bir oyuncuya item , yang, level v.s gibi seyleri vermeyecek güvenilen daha önce gm lik yapmış arkadaşları arıyoruz gm alımımız 2 kisi ile sınırlıdır 2 tane reklamcı gm arıyorum. bize
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ile de ulaşabilirsiniz. ve attığınız ticketleri takip ediniz cogu kisi oyuna kayıt oluyor ticket atıyor kendisi yok ben nasıl gm yapcam bu kişiyi daha baştan ilgilenmedigini sırf gm olayımda ne olursa olsun der gibi başvuru yaptıktan sonra hic takip etmiyorlar. böyle olmayacak üzerinize düsen görevi tam anlamıyla yapacak ve benim verdigim mühlet 1 hafta icerisinde bana söyledigim gibi günde 10 user cekebilirse yetkilerini ve güvenini artırırım ve oyunumda sabit gm olarak kalır.- Katılım
- 3 Ocak 2012
- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
yok mu kendine güvenen user cekebilecek 2 arkadaş hala bulamadım gm leri
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 48
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
özele gel
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)