- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 64
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Co[R]by K1LL3R;3422068' Alıntı:halen yetersz
Tüm Forumun Gelmesinimi Bekliyorsun
- Konular
- 153
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 122
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle merhaba Co[R]by K1LL3R ;
Adım & Soyadım : Furkan TÜRKYILMAZ
Yaşınız : 17
Yaşadığım İl / İlçe : İzmir / Gaziemir
Daha Önce GM lik Yaptığım serverlar : Leqend Metin2 , Monarsi Metin2 , Yüreksiz Metin2 , Savas Metin2 , Ninja Warrior Metin2 vs. ama daha fazla yazabilirim özelden.
Günlük ONLİNE Sürem : 6 - 7 saat arası değişebiliyor.
GM lik Tecrübelerim : Bütün kodları bilemem. Bende nasıl olsa bir insanım. Ama gerekli kullanabileceğimiz bütün kodları bilirim ve kullanırım. Arasırada GM Helper kullanırım.
Bence Metin2 : 4 tane karakterin arasında seviye yarışı ile yaptığı savaş ve onla beraber bayraklar arası , ittifak yani loncalar arası savaşlardır. Yani bu oyuna strateji oyunu denebilir.
Oyun içi bir yetkilinin görevi , (GM,TL,SGM,GA Vs. ) : TL , Takım lideridir. Yani serverin başıdır. SGA , Takım Lideri yani TL nin sağ kolu olan ve ondan sonra yetkili 2. kişidir. SGM ise SGA nın sağ koludur ve serverin 3. en büyük yetkilisidir. GA ise oyun ile ilgilenen SGM den sonra gelen kişidir. Adı üstünde Game Admin. GM lere TL lerin verdiği komutlarla ne yaptığını söyler. GM ise oyunla ilgilenir. Serverin rahatsızlıklarını düzenler.
Neden Sizi Seçmeliyiz? : Beni seçmenizi istememin tek sebebi dürüst olarak söylüyorum. GM lik için değildir. Ben sizlerle sıkı dostluk kurmaya ve oyuncularla ilgilenmeye geliceğim.
Benim için tek önemli şey düzgün Türkçemizin kullanımıdır. Bunuda bilmenizi isterim.
İletişim Adresleriniz : furkanturkyilmaz@hotmail.com -
İyi günler. İyi çalışmalar..
Adım & Soyadım : Furkan TÜRKYILMAZ
Yaşınız : 17
Yaşadığım İl / İlçe : İzmir / Gaziemir
Daha Önce GM lik Yaptığım serverlar : Leqend Metin2 , Monarsi Metin2 , Yüreksiz Metin2 , Savas Metin2 , Ninja Warrior Metin2 vs. ama daha fazla yazabilirim özelden.
Günlük ONLİNE Sürem : 6 - 7 saat arası değişebiliyor.
GM lik Tecrübelerim : Bütün kodları bilemem. Bende nasıl olsa bir insanım. Ama gerekli kullanabileceğimiz bütün kodları bilirim ve kullanırım. Arasırada GM Helper kullanırım.
Bence Metin2 : 4 tane karakterin arasında seviye yarışı ile yaptığı savaş ve onla beraber bayraklar arası , ittifak yani loncalar arası savaşlardır. Yani bu oyuna strateji oyunu denebilir.
Oyun içi bir yetkilinin görevi , (GM,TL,SGM,GA Vs. ) : TL , Takım lideridir. Yani serverin başıdır. SGA , Takım Lideri yani TL nin sağ kolu olan ve ondan sonra yetkili 2. kişidir. SGM ise SGA nın sağ koludur ve serverin 3. en büyük yetkilisidir. GA ise oyun ile ilgilenen SGM den sonra gelen kişidir. Adı üstünde Game Admin. GM lere TL lerin verdiği komutlarla ne yaptığını söyler. GM ise oyunla ilgilenir. Serverin rahatsızlıklarını düzenler.
Neden Sizi Seçmeliyiz? : Beni seçmenizi istememin tek sebebi dürüst olarak söylüyorum. GM lik için değildir. Ben sizlerle sıkı dostluk kurmaya ve oyuncularla ilgilenmeye geliceğim.
Benim için tek önemli şey düzgün Türkçemizin kullanımıdır. Bunuda bilmenizi isterim.
İletişim Adresleriniz : furkanturkyilmaz@hotmail.com -
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
/ benim forumum " FurkicanLove " ye pm atmanız yeterlidir.İyi günler. İyi çalışmalar..
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 74
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
* Adınız :MERT
* Soyadınız : DAL
* Yaşınız :16
* Yaşadığınız Yer :ANKARA
* Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :7 SERVER DE
* Günlük Online Süreniz :4/5 SAAT
* Özellikleriniz :KODLARI İYİ DERECEDE BİLİRİM DURUST VE AHLAKLIYIMDIR
* İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :mertdal95@hot...
* Diğer / Ek :SERVERİNİZDE İYİ BİRİSİNİ ARIYORSANIZ BENİ SECIN
* Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri
PROMT2 KENDİ SERVERİM HAYALMT2 REEDLINEMTN2 YOZGATMT2 SYMPACKMT2 TRABZONLEEMT2 METINMT2
* Soyadınız : DAL
* Yaşınız :16
* Yaşadığınız Yer :ANKARA
* Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :7 SERVER DE
* Günlük Online Süreniz :4/5 SAAT
* Özellikleriniz :KODLARI İYİ DERECEDE BİLİRİM DURUST VE AHLAKLIYIMDIR
* İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :mertdal95@hot...
* Diğer / Ek :SERVERİNİZDE İYİ BİRİSİNİ ARIYORSANIZ BENİ SECIN
* Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri
PROMT2 KENDİ SERVERİM HAYALMT2 REEDLINEMTN2 YOZGATMT2 SYMPACKMT2 TRABZONLEEMT2 METINMT2
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)