-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

oyuna giremiyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sinbocucan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

aynen bende giremiyorum internetten kaynaklı bir sorun var sandım müşteri hizmetlerine kadar aradım harbiden şuna bir çözüm bulun lütfen

ayrıca birde bağırmadan yazdığın an ekran donu kalıyor bida da geri gelmiyor ona da bir çözüm bulursanız sevinirim :)

Bakım yok serverda o hatayı herkezde veriyor bazende ışınlanınca oyundan atıyor ama tekrar giriş yapabiliyorsun. Biraz dene giriş yapmayı sunucuya bağlanıyorsunda beklerken iptal deme sonuna kadar bekle gelir.

hayır tekrar bağlanmıyor bende şuan şöyle bi durum var:
-ch2ye bi şans giriyor fakat ışınlanınca atıyor bida töbe billah girmiyor
-oyuna tıkladığımda konfigürasyon uzaktan alınamadı dan dolayı torrent başarısız oluyor.
-ve bazen bağırdığım zaman ekran donuyor.
BUNLARA BİR ÇARE BULABİLİRSENİZ SEVİNİRİM AYRICA:
***sunucuya bağlanıyorsun dediği an tekrar hiç bişe olmamış gibi olmasına da bi göz atarsanız iyi olur gerçekten bi haftasonum vardı bida yaza kadar da giremem cidden bi el atarsanız :)

hayır tekrar bağlanmıyor bende şuan şöyle bi durum var:
-ch2ye bi şans giriyor fakat ışınlanınca atıyor bida töbe billah girmiyor
-oyuna tıkladığımda konfigürasyon uzaktan alınamadı dan dolayı torrent başarısız oluyor.
-ve bazen bağırdığım zaman ekran donuyor.
BUNLARA BİR ÇARE BULABİLİRSENİZ SEVİNİRİM AYRICA:
***sunucuya bağlanıyorsun dediği an tekrar hiç bişe olmamış gibi olmasına da bi göz atarsanız iyi olur gerçekten bi haftasonum vardı bida yaza kadar da giremem cidden bi el atarsanız :)

Mağduruzda mağduruz,;)

kardeş bende aynı hata var şaşirmış bı vazıyete beklıyom ne zaman ınsafa gelecekler o zaman bakarlar herhalde

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri